|
Economical and Social Impacts of Food Quality Schemes and Short Food Supply Chains in Hungary
|
Help
Print
|
Here you can view and search the projects funded by NKFI since 2004
Back »
|
|
List of publications |
|
|
Török Áron, Gorton Matthew, Yeh Ching-Hua, Czine Péter, Balogh Péter: Understanding Consumers’ Preferences for Protected Geographical Indications: A Choice Experiment with Hungarian Sausage Consumers, FOODS 11 : 7 Paper: 997 , 19 p. (2022), 2022 | Török Áron, Agárdi Irma, Maró Gréta, Maró Zalán Márk: Business opportunities in short food supply chains: the economic sustainability of three Hungarian para-gastro restaurants, STUDIES IN AGRICULTURAL ECONOMICS 124 : 1 pp. 22-29. , 8 p. (2022), 2022 | Maró Zalán Márk, Török Áron, Balogh Péter, Czine Péter: Pálinkavásárlási preferenciák vizsgálata a magyar fogyasztók körében – egy diszkrét választási modell építése, STATISZTIKAI SZEMLE 100 : 1 pp. 44-67. , 24 p. (2022), 2022 | Török Áron: GI Expectations in the Hungarian Cherry Industry, MTMT, 2018 | Török Áron: Eredetvédelmi várakozások a Nagykörűi ropogós cseresznye esetében, --, 2018 | Jámbor Attila, Török Áron: A regionális kereskedelmi egyezmények létrejöttét meghatározó tényezők, KÖZGAZDASÁGI SZEMLE 66: (4) pp. 418-433., 2019 | Jantyik L., Török Á., Balogh J.M.: The Profitability Factors of the Hungarian Brewing Industry, In: Tamás, Monostori (szerk.) 17th Wellmann International Scientific Conference, University of Szeged Faculty of Agriculture (2019) pp. 40-41., 2019 | Jantyik L., Török Á., Jámbor A.: Factors influencing international beer trade, In: Tamás, Monostori (szerk.) 17th Wellmann International Scientific Conference, University of Szeged Faculty of Agriculture (2019) pp. 42-43., 2019 | Maró Z.M., Jantyik L., Török Á.: The Position of the Eu Organic Label Among Hungarian Consumers - Factors of Awareness and Regular Shopping, In: Tamás, Monostori (szerk.) 17th Wellmann International Scientific Conference, University of Szeged Faculty of Agriculture (2019) pp. 55-56., 2019 | Török Á.: Gi Expectations in the Hungarian Fruit Industry the Case of Two Hungarian Cherries, In: Tamás, Monostori (szerk.) 17th Wellmann International Scientific Conference, University of Szeged Faculty of Agriculture (2019) p. 79., 2019 | Török Áron: Az EU BIO címke ismertsége a magyar fogyasztók között, In: Kőszegi, Irén Rita (szerk.) III. Gazdálkodás és Menedzsment Tudományos Konferencia, Neumann János Egyetem (2019) pp. 549-555., 2019 | Török Áron: A HÍR védjegy ismertsége és beágyazódottsága a magyar fogyasztók körében, TÁPLÁLKOZÁSMARKETING 6: (1) pp. 81-97., 2019 | Török Áron, Maró Zalán Márk, Jantyik Lili: A magyar fogyasztók és az európai uniós földrajzi árujelzős élelmiszercímkék viszonya, STATISZTIKAI SZEMLE 97: (6) pp. 546-567., 2019 | Áron Török, Lili Jantyik: Socio-economic factors influencing Hungarian consumers’ attitude towards food quality labels, In: 162nd EAAE Seminar, April 26-27, 2018, Budapest, Hungary, (2018) online, 2018 | Jantyik Lili, Török Áron: The Recognition of the EU Organic Label Among the Hungarian Consumers, , 2018 | Török Á., Jantyik L., Maró Z.M.: Az EU élelmiszer minőségrendszerei és azok ismertsége a magyar fogyasztók körében, In: Szalka, Éva; Molnár, Zoltán (szerk.) XXXVII. ÓVÁRI TUDOMÁNYOS NAPOK 'FENNTARTHATÓ AGRÁRIUM ÉS KÖRNYEZET AZ ÓVÁRI AKADÉMIA 200 ÉVE – MÚLT, JELEN, JÖVŐ' Összefoglalói, VEAB Agrártudományi Szakbizottság; Széchenyi István Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (2018) p. 51., 2018 | Török Áron: GI Expectations in the Hungarian Cherry Industry, , 2018 | Török Áron: Az uniós élelmiszer minőségi rendszerek címkéinek ismertsége Magyarországon, In: Dinya, László; Csernák, József (szerk.) XVI. Nemzetközi Tudományos Napok = 16th International Scientific Days = XVI. Internationale Wissenschaftliche Tagung, Líceum Kiadó (2018) p. 258., 2018 | Török Áron: Different Attitudes Towards National and European Food Quality Labels in Hungary, , 2018 | Török Áron: Az EU BIO címke ismertsége a magyar fogyasztók között, , 2018 | Török Áron: Az uniós élelmiszer minőségi rendszerek címkéinek ismertsége Magyarországon, In: Dinya, László; Baranyi, Aranka (szerk.) XVI. Nemzetközi Tudományos Napok, EKE Líceum Kiadó (2018) pp. 1793-1798., 2018 | Török Áron, Hazel V. J. Moir: The market size for GI food products–evidence from the empirical economic literature, STUDIES IN AGRICULTURAL ECONOMICS 120: (3) pp. 134-142., 2018 | Török Áron, Jantyik Lili, Maró Zalán Márk: Az EU élelmiszer minőségrendszerei és azok ismertsége a magyar fogyasztók körében, In: Szalka, Éva; Molnár, Zoltán (szerk.) XXXVII. Óvári Tudományos Napok, 2018. november 9-10., VEAB Agrártudományi Szakbizottság; Széchenyi István Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (2018) pp. 103-109., 2018 | Torok Aron, Moir Hazel V J: Real - world impact of GIs, In: 164th EAAE Seminar, (2018) p. 162., 2018 | Török Áron, Koleticsné Lükő Annaróza, Gál Péter: Földrajzi árujelzők Magyarországon – mi várható a magyar cseresznye ágazatban?, KÖZ-GAZDASÁG, 2021 | Jámbor Attila, Gál Péter, Török Áron: Determinants of regional trade agreements, JOURNAL OF INTERNATIONAL STUDIES 13: (1) pp. 44-57., 2020 | Jantyik Lili, Török Áron: Estimating the Market Share and Price Premium of GI Foods—The Case of the Hungarian Food Discounters, SUSTAINABILITY 12: (3) 1094, 2020 | Jantyik Lili, Török Áron: A földrajzi árujelzős termékek helyzete a magyarországi élelmiszerdiszkontokban, TÁPLÁLKOZÁSMARKETING 7: (1) pp. 3-18., 2020 | Török Áron, Jámbor Attila: Factors determining regional trade agreements, In: AARES 64th Annual Conference, (2020) online, 2020 | Török Áron, Jantyik Lili: Price premium and market share of GI food products in Hungary - Real life experiences from food discounters, In: AARES 64th Annual Conference, (2020) online, 2020 | Török Áron, Maró Zalán Márk: A földrajzi árujelzők gazdaságtana – az empirikus bizonyítékok, KÖZGAZDASÁGI SZEMLE 67: (3) pp. 263-288., 2020 | Török Áron, Maró Zalán Márk: PROFITABILITY PATTERNS IN THE HUNGARIAN PÁLINKA INDUSTRY, GEORGIKON FOR AGRICULTURE: A MULTIDISCIPLINARY JOURNAL IN AGRICULTURAL SCIENCES 24: (3) pp. 86-97., 2020 | Török Áron, Maró Zalán Márk: Profitability Patterns in the Hungarian Pálinka Industry, GEORGIKON FOR AGRICULTURE: A MULTIDISCIPLINARY JOURNAL IN AGRICULTURAL SCIENCES 24: (3) pp. 86-97., 2020 | Török Áron, Szerletics Ákos, Jantyik Lili: Factors Influencing Competitiveness in the Global Beer Trade, SUSTAINABILITY 12: (15) 5957, 2020 | Kerényi Nóra, Török Áron: A termelői piacok fogyasztói – nemzetközi és hazai kitekintés, KÖZ-GAZDASÁG 14: (4) pp. 103-117., 2019 | Török Áron, Jantyik Lili, Maró Zalán Márk, Moir Hazel V. J.: Understanding the Real-World Impact of Geographical Indications, SUSTAINABILITY 12: (22) 9434, 2020 | Jantyik Lili, Balogh Jeremiás Máté, Török Áron: What Are the Reasons Behind the Economic Performance of the Hungarian Beer Industry?, SUSTAINABILITY 13: (5) 2829, 2021 | Kertész Lili Rebeka, Török Áron: Bioélelmiszerek vásárlóinak jellemzői Magyarországon – az Ökopiac tanulságai, GAZDÁLKODÁS 65: (2) pp. 141-157., 2021 | Maró Zalán Márk, Török Áron , Maró Gréta: The role of farmers’ markets in the 21st century – the Hungarian case (2022), Conference presentation, 32nd IFAMA World Conference, 2022.06.18-23. San José, Costa Rica, 2022 |
|
|
|
|
|
|
Back »
|
|
|