Sustainable school catering - Reduction of school food waste and modelling the reuse of unserved food  Page description

Help  Print 
Back »

 

Details of project

 
Identifier
142198
Type PD
Principal investigator Tóth, András József
Title in Hungarian Fenntartható gyermekétkeztetés - Élelmiszer hulladékok mennyiségének csökkentése és az újrahasznosítás lehetőségeinek feltárása
Title in English Sustainable school catering - Reduction of school food waste and modelling the reuse of unserved food
Keywords in Hungarian hulladék menedzsment, élelmiszer-hulladék, élelmiszer újra hasznosítás, közétkeztetés
Keywords in English waste management, food waste, food reuse, contract catering
Discipline
Business and Management (Council of Humanities and Social Sciences)40 %
Economics (Council of Humanities and Social Sciences)30 %
Food safety (Council of Complex Environmental Sciences)30 %
Panel Economics
Department or equivalent Indere Institute for Food System Research and Innovation Ltd.
Starting date 2022-10-01
Closing date 2025-09-30
Funding (in million HUF) 28.131
FTE (full time equivalent) 1.50
state running project




Back »