Startpage »
Projects »
Publications »
Ortelius classification »
Help »
Abundance and diversity of antimicrobial resistance genes in meat originating from Hungary and Slovenia
Help
Print
Here you can view and search the projects funded by NKFI since 2004
Back »
Details of project
Identifier
143792
Type
SNN
Principal investigator
Nagy, Ágnes
Title in Hungarian
Antibiotikum rezisztencia gének megoszlása magyar és szlovén eredetű húsmintákban
Title in English
Abundance and diversity of antimicrobial resistance genes in meat originating from Hungary and Slovenia
Keywords in Hungarian
Antibiotikum rezisztencia, élelmiszer higénia, élelmiszer mikrobiológia
Keywords in English
Antibiotic resistance, food hygiene, food microbiology
Discipline
Food safety (Council of Complex Environmental Sciences)
60 %
Biodiversity, conservation biology and genetics, invasion biology (Council of Complex Environmental Sciences)
20 %
Biochemistry and Food Chemistry (Council of Physical Sciences)
20 %
Panel
Plant and animal breeding
Department or equivalent
Élelmiszertudományi Tanszék (Széchenyi István University)
Participants
Greff, Babett
Nagy, Ágnes
Posgay, Miklós Marcel
Tóthpál, Adrienn
Starting date
2023-01-01
Closing date
2025-12-31
Funding (in million HUF)
36.000
FTE (full time equivalent)
2.47
state
running project
Events of the project
2023-08-15 15:08:07
Vezető kutató váltás
Régi vezető kutató: Tóthpál Adrienn
Új vezető kutató: Nagy Ágnes
A vezető kutató váltás indoka: A vezető kutató munkaviszonya megszűnt az intézménynél.
Back »
PUBv2.02 - © National Research, Development And Innovation Office
Security
»
Legal disclaimer
»
Sitemap
»
Impressum
»
Contact
»