Abundance and diversity of antimicrobial resistance genes in meat originating from Hungary and Slovenia  Page description

Help  Print 
Back »

 

Details of project

 
Identifier
143792
Type SNN
Principal investigator Nagy, Ágnes
Title in Hungarian Antibiotikum rezisztencia gének megoszlása magyar és szlovén eredetű húsmintákban
Title in English Abundance and diversity of antimicrobial resistance genes in meat originating from Hungary and Slovenia
Keywords in Hungarian Antibiotikum rezisztencia, élelmiszer higénia, élelmiszer mikrobiológia
Keywords in English Antibiotic resistance, food hygiene, food microbiology
Discipline
Food safety (Council of Complex Environmental Sciences)60 %
Biodiversity, conservation biology and genetics, invasion biology (Council of Complex Environmental Sciences)20 %
Biochemistry and Food Chemistry (Council of Physical Sciences)20 %
Panel Plant and animal breeding
Department or equivalent Élelmiszertudományi Tanszék (Széchenyi István University)
Participants Greff, Babett
Nagy, Ágnes
Posgay, Miklós Marcel
Tóthpál, Adrienn
Starting date 2023-01-01
Closing date 2025-12-31
Funding (in million HUF) 36.000
FTE (full time equivalent) 2.47
state running project





 

Events of the project

 
2023-08-15 15:08:07
Vezető kutató váltás
Régi vezető kutató: Tóthpál Adrienn
Új vezető kutató: Nagy Ágnes

A vezető kutató váltás indoka: A vezető kutató munkaviszonya megszűnt az intézménynél.




Back »