|
Theoretical and experimental investigations of membrane separation process in the food industry and environmental protection
|
Help
Print
|
Here you can view and search the projects funded by NKFI since 2004
Back »
|
|
List of publications |
|
|
Hu X; Bekassy-Molnar E; Koris A: Study of modelling transmembrance proessure and gel resistance in ultrafiltration of oil emulsion, Desalination 163, p: 355-360, 2004 | Rektor A; Pap N; Kokai Z; Szabo R; Vatai Gy; Bekassy-Molnar E: Application of filtration methods for must processing and preservation, PERMEA 2003 Membrane Science an Technology Conference Proceedings Tatranske Matliare, Slovakai p:55, 2003 | Rektor A; Pap N; Vatai Gy; Békássyné-Molnár E: Must tartósítása membránszűréssel, \''Lippay-Ormos-Vas\'' Tudományos Ülésszak Budapest pp: 236-237, 2003 | Rektor A; Pap N; Vatai Gy; Békássyné-Molnár E: Komplex membránszűrési eljárás alkalmazása mustok tartósítására (1. lépés: Mikroszűrés), Műszaki Kémiai Napok\'03 Veszprém pp: 67-72, 2003 | Kiss I; Bekassy-Molnar E; Vatai Gy: Concentration of white grape juice, CEEFOOD 2nd Central European Congress of Food Budapest p:281-282, 2004 | Hu X; Bekassy-Molnar E; Vatai Gy: Characterization of gel concentration in ultrafiltration of oil - in - water emulsion, Hung J Ind Chem 30: 47-52, 2002 | Domany Z; Galambos I; Vatai Gy; Bekassy-Molnar E: humic acid substances removal from drinking water by membrane filtration, Desalination 333-3337, 2002 | Gyura J; Seres Z; Vatai Gy; Bekassy-Molnar E: Separation of non-sucrose mompaunds from the syrup of sugar-beet processing by ultra- and nanofitration using polymer membranes, Desalination 148: 49-56, 2002 | Koris A; Hu X; Borsos K: Ultraszűrés és nanoszűrés hatékonyságának vizsgálata olajos szennyvizek kezelésénél, Membrántechnika 8, p: 62-70, 2004 | Hu X; Bekassy-Molnar E; Vatai Gy: Study of ultrafiltration vehaviour of emulsified metalworking fluids based on environmental protection, Desalination 149: 191-197, 2002 | Koris A; Vatai Gy: Dry degumming of vegetable oils by membrance filtration, Desalination 148: 149-153, 2002 | Koris A; Vatai Gy: A nyersolaj membránszűrésének vizsgálata, Olaj Szappan Kozmetika 51: 50-53, 2002 | Mora MJ; Vatai Gy; Békássy-Molnár E: Fermentációs szennyvíz tisztítása nanoszűréssel és fordított ozmózissal, Műszaki Kémiai Napok\'02 Veszprém, 2002 | Koris A: Az ultraszűrés során keletkező gélréteg ellenállásának modellezése olajtartalmú emulzió szétválasztásánál, Olaj Szappan Kozmetika 51: 217-221, 2002 | Hu X; Bekassy-Molnar; Vatai Gy: Modeling of membrane fouling during crossflow ultration, Műszaki Kémiai Napok\'02 Veszprém: 131-132, 2002 | Hu X; Bekassy-Molnar E; Vatai Gy: Evaluation of oil concentration on the membrane surface in ultrafiltration of oil-in-water emulsion, Műszaki Kémiai Napok\'02 Veszprém 129-130, 2002 | Galambos I; Vatai Gy; Békássyné -Molnár E: Huminsav eltávolítása vízből membránszeparációval, Műszaki Kémiai Napok\'02 Veszprém: 157-158, 2002 | Koris A; Vatai Gy: Dezodorizációs párlat membránszeparációja, Műszaki Kémiai Napok\'02 Veszprém: 133, 2002 | Mora MJ; Vatai Gy; Bekassy-Molnar E: Removal of inorganic salts from pharmaceutical-fermentation wastewater by nanofiltration and reverse osmosis combined with evaporation, 29th Int Conf. Slovak Soc. of Chem.Eng. Tatranske Matliare Slovakia: 168, 2002 | Koris A; Vatai Gy; Kapcsos G: Mambrane filtration for deodorization distillate, 29th Int.Conf. Slovak Soc. of Chem.Eng. Tatranske Matliare Slovakia, 2002 | Hu X; Bekassy-Molnar E; Vatai Gy: Analysis of membrane fouling of ultrafiltration membrane for oil-in-water emulsion, 29th Int Conf. Slovak Soc. of Chem.Eng. Tatranske Matliare Slovakia: 210, 2002 | Hu X; Bekassy-Molnar E; Vatai Gy: Study of ultrafiltration behaviour of emulsified metalworking fluids based on environmental protection, ICOM\'2002 Int. Conf. Tolulouse, France: Poster No763, 2002 | Gyura J; Seres Z; Vatai Gy; Bekassy-Molnar E: Separation of non-sucrose compounds from the syrup of sugarbeet processing by ultra-and nanofiltration using polymer membranes, ICOM\'2002 Int Conf Toulouse France Poster: No 220, 2002 | Kiss I; Vatai Gy; Bekassy-Molnar E: Reduction of alcoholst and volatile acids of wine by membrane technology, ICOM\'200 Int Conf Toulouse France Poster: No 2015, Supplementrary book of abstracts: 439, 2002 | Domany Z; Galambos I; Vatai Gy; Bekassy-Molnar E: Humic acid substances removal from drinking water by membrane filtration, ICOM\'2002 Int Conf Toulouse France Poster: No 2016, 2002 | Mora MJ; Vatai Gy; Bekassy-Molnar E: Comparison of different alcohols from water on CMG-010 and 1060-SULZER membranes, ICOM\'2002 Int Conf Toulouse France Poster: No 2016, 2002 | Rektor A; Vatai Gy: Membrane filtration of of Mozzarella whey, PERMEA 2003 International Membrane Science an Technology Conference Tatranske Matliare, Slovakai p: 67, 2003 | Galambos I; Mora MJ; Jaray P; Vatai Gy; Bekassy-Molnar E: High organic content industrial waserwater treatment by membrane filtration, PERMEA 2003 International Membrane Science an Technology Conference Tatranske Matliare, Slovakai p: 27, 2003 | Vincze I: Nanoszűrés alkalmazása instant kávé előállításánál, XXVI. OTDK Agrártudományi Szekció Kaposvár, p: 292-293, 2003 | Koris A; Vatai Gy: Membrane filtration for vegetable oil degumming, CHISA2002 Int Congr of Chem and Porc Eng Prague Czech Rep 265-266, 2002 | Mora MJ; Vatai Gy; Békássyné-Molnár E: Híg etanol-víz elegy szétválasztása pervaporációval: a környezeti paraméterek (hőmérséklet és sóhozzáadás) hatása a fluxusra és a szelektivításra, V.Nemzetközi Élelmiszertudományi Konferencia Szeged: 141, 2002 | Lakner Z; Dolina K; Horváth L; Békássy-Molnár E: A Korszerű beruházás-gazdaságossági számítások alkalmazásának feltételei és lehetőségei a növényolaj-gazdaságban, Olaj Szappan Kozmetika 52: 77-84, 2003 | Galambos I: A membránműveletek alapjai és italipari alkalmazási lehetőségei, Ásványvíz Üditőital Gyümölcslé 2: 36-40, 2003 | Márki E: Levegőtisztítás abszorpció és membránműveletek összekapcsolásával, Élelmezési Ipar LVII 1: 21-26, 2003 | Galambos I; Vatai Gy; Bekassy-Molnar E: Membrane screening for humic substances removal, PERMEA 2003 International Membrane Science an Technology Conference Tatranske Matliare, Slovakai p:26, 2003 | Vatai Gy; Bekassy-Molnar E; Takács L; Kiss I; Korany K: Application of membrane technology for separation of wine components, PERMEA 2003 International Membrane Science an Technology Conference Proceedings Tatranske Matliare, Slovakai p:55, 2003 | Kiss I; Bekassy-Molnar E; Vatai Gy: Must concentration by reverse osmosis and nanofiltration, PERMEA 2003 International Membrane Science an Technology Conference Proceedings Tatranske Matliare, Slovakai p:63, 2003 | Hu X; Bekassy-Molnar E; Koris A: Study of modelling the transmembrane pressure and gel rsistance in ultrafiltration of oily emulsion, PERMEA 2003 International Membrane Science an Technology Conference Proceedings Tatranske Matliare, Slovakai p:65, 2003 | Eszterle M; Sörös Z; Vatai Gy: Elimination of colouring substances from sugar factory syrups by ultrafiltration and nonofiltration, PERMEA 2003 Membrane Science an Technology Conference Proceedings Tatranske Matliare, Slovakai p:68, 2003 | Galambos I; Vatai Gy; Békássyné-Molnár E: Membrane separation for humic acid removal, \''Lippay-Ormos-Vas\'' Tudományos Ülésszak Budapest pp: 222-223, 2003 | Vincze I; Vatai Gy: Application of nonifiltration for coffee extract concentration, PERMEA 2003 Membrane Science an Technology Conference Proceedings Tatranske Matliare, Slovakai p. 64, 2003 | Galambos I; Mora MJ; Vatai Gy; Békássyné -Molnar E: Wastewater treatment applying membrane filtration, \\\''Lippay-Ormos-Vas\\\'' Tudományos Ülésszak Budapest pp: 224-225, 2003 | Koris A; Vatai Gy; Hu X: Membrane behaviour in cose of edible oil filtration, PERMEA 2003 Membrane Science an Technology Conference Proceedings Tatranske Matliare, Slovakai p:58, 2003 | Rektor A; Vatai Gy: Membránszeparációs műveletek alkalmazása tejsavó újrahasznosítására, \''Lippay-Ormos-Vas\'' Tudományos Ülésszak Budapest pp: 234-235, 2003 | Rektor A; Vatai Gy: Mozzarella sajt savójának feldolgozási lehetőségei különböző membránszűrési műveletek összekapcsolásával, Műszaki Kémiai Napok\'03 Veszprém pp: 90, 2003 | Galambos I; Vatai Gy; Békássyné-Molnár E: Ipari membrán-modullal nyert szűrési tapasztalatok dél-magyarországi kútvizek tisztításánál, Műszaki Kémiai Napok\'03 Veszprém pp: 80, 2003 | Mora MJ; Takács L; Vatai Gy; Békássyné-Molnár E: Ozmozisnyomás modellezése fordított ozmózissal történő szennyvíztisztítás során, Műszaki Kémiai Napok\'03 Veszprém pp: 89, 2003 | Kiss I; Békássyné-Molnár E; -vatai Gy: Must besűrítés modellezése és gazdaságossága, Műszaki Kémiai Napok\'03 Veszprém pp: 456, 2003 | Rektor A; Pap N; Vatai Gy; Bekassy-Molnár E: Must concentration analysis and modelling of membrane filtration, XX EMS Summer School and Conference Norway p:67, 2003 | Márki E; Kabai M: Kén-dioxid eltávolítása kénessavas tartósítási eljárással kezelt mustból, Műszaki Kémiai Napok\'03 Veszprém pp: 455, 2003 | Koris A; Vastai Gy: Különböző membránok viselkedése étolaj szűrésekor, Műszaki Kémiai Napok\'03 Veszprém pp: 404, 2003 | Vatai Gy; Békássyné-Molnár E: Élelmiszeripari üzemek hulladék-kibocsátása. Esettanulmányok újabb megoldásokkal, AWARENET Szimpózium az Agrár- és Élelmiszeripari hulladékok csökkentésének lehetőségeiről Budapest pp: 26-27, 2003 | Galambos I: Huminsav membránszűrésének kísérleti vizsgálata, XXVI. OTDK Agrártudományi Szekció Kaposvár, II. helyezés p: 272-273, 2003 | Rektor A: Mozzarella sajt savójának membránszűrése. (A savó hasznosításának lehetőségei), XXVI. OTDK Agrártudományi Szekció Kaposvár, Különdíj p: 284-285, 2003 | Rektor A; Pap N: Must feldolgozása és tartósítása komplex membránszűrési eljárással, XXVI. OTDK Agrártudományi Szekció Kaposvár, p: 282-283, 2003 | Ubori Cs; Szécsi T: Növényolaj fluxus-nyomás viszonyainak vizsgálata Koch membránokon, XXVI. OTDK Agrártudományi Szekció Kaposvár, p: 288-289, 2003 | Mora MJ; Meszaros P; Vatai Gy; Bekassy-Molnar E: Eliminacion de etanol de solution modelo y del agua residual farmaceutica por pervaporacion In Spanish), Technologia en Marcha, 15 p: 1-9, 2003 | Gergely S; Bekassy-Molnar E; Vatai Gy: The use of multiobjective optimization to improve wine filtration, J. Food Engineerring 58, p: 311-316, 2003 | Hu X; Bekassy-Molnar E; Vatai Gy: Analysis and characterization of membrane fouling of ultrafiltration separation for oil-in-water emulsion, Chemical Papers 57, p: 16-20, 2003 | Rektor A; -vatai Gy: Membrane filtration of Mozzarella whey, Desalination 162, p:279-286, 2004 | Galambos I; Mora MJ; Jaray P; Vatai Gy; Bekassy-Molnar E: High organic content industrial wastewater treatement by membrane filtration, Desalination 162, p: 117-120, 2004 | Kiss I; Vatai Gy; Bekassy-Molnar E: Must concentration using membrane technology, Desalination 162, p:259-300, 2004 | Rektor A; Pap N; Kókai Z; Szabó R; Vatai Gy; Bekassy-Molnar E: Applicationof membrane filtration methods for must processing and preservation, Desalination 162, p: 271-277, 2004 | Vincze I; Vatai Gy: Application of nanofiltration for coffee extract concentration, Desalination 162, p:287-294, 2004 | Seres Z; Gyura J; Eszterle M; Vatai Gy: Couloured matter removal from sugar-beet industry syrup by ultra-and nanofiltration, Acta Alimentaria 33 p: 119-127, 2004 | Mora MJ; Jaray P; Vatai Gy; Bekassy-Molnar E: Eliminacion de sal y metanol del agua residual industrial por osmosis inversa (In Spanish), Technologia en Marcha 17 p: 83-91, 2004 | Galambos I; Borsos F: Pilot-experiments for arsenic removal by nanofiltration and reverse osmosis, IWA Specialized Conference on Water Environment-Membrane Technology Seoul, Korea Proceending p: 1369-1376, 2004 | Galambos I: Difficulties in oxidation of high arsenic content well-water before nanofiltration (CD-n teljes anyag), VI. Nemzetközi Élelmiszertudományi Konferencia p: 243-244, 2004 | Vatai Gy; Kiss I; Rektor A; Békássyné Molnár E: Must sűrítmény előállítása integrált membrán rendszerrel,, XII. Membrántechnikai Konferencia, Budapest p: 25, 2004 | Rektor A; Vatai Gy; Bekassy-Molnar E: Grape juice concentration by recent membrane processes, Euromembrane Ceongress Hamburg, 2004 | Rektor A; Kozak A: Enrichment of the sugar content in the grape juice by osmotic distillation, VI. International Food Science Conference, Szeged, 2004 | Rektor A; Burjan I: Membrane distillation application for concentration of must, VI. International Food Science Conference Szeged, Hungary, 2004 | Rektor A; NovalinS; Vatai Gy: New membrane reactor technology for enzymatic hydrolysis of lactose in whey (Poster+CD-Full Text)), CEFOOD Second Central European Congress on Food Budapest, Hungrary p: 263, 2004 | Rektor A; Burján I: Komplex membránszűrési eljárás alkalmazása mustok tartósítására (2. lépés Elősűrítés), Műszaki Kémiai Napok\'04, Veszprém p: 133-137, 2004 | Kiss I; Békássyné-Molnár E; Vatai Gy: Nanoszűrő membránok összehasonlítása borbesűrítés esetén, Műszaki Kémiai Napok\'04 Veszprém p: 170-172, 2004 | Román A; Márki E: Sótartalom hatása etanol pervaporációjára, Műszaki Kémiai Napok Veszprém p:188-191, 2004 | Márki E; Román A: Pervaporáció alkalmazása alkohol- és sótartalmú szennyvízre, XII. Membrántechnikai Konferencia, Budapest p: 40-43, 2004 | Vincze I; Vatai Gy: Kávéextraktum besűrítése nanoszűréssel: modellezés és gazdaságossági vizsgálatok, XII. Membrántechnikai Konferencia Budapest,, 2004 | Mosonyi Sz; Kiss I; Vatai Gy; Békássyné Molnár E: Vörösbor besűrítése nanoszűréssel, Műszaki Kémiai Napok\'04 Veszprém p: 132, 2004 | Vatai Gy; Kiss I; Bánvölgyi Sz; Békássyné Molnár E: Vörösborból készített értékes termékek, XII. Membrántechnikai Konferencia Budapest p: 24, 2004 | Mosonyi Sz: Vörösbor értékes komponenseinek kísérleti besűrítése és modellezése, MÉTE XV. Országos Tudományos Diákköri Konferencia, Budapest p: 181-184, 2004 | Román A: Etil-alkohol pervaporációjának vizsgálata NaCl jelenlétében, MÉTE XV. Országos Tudományos Diákköri Konferencia, Budapest p: 224-227, 2004 | Galambos I; Békássyné Molnár E: Ivóvízkezelés dél-alföldi kutaknál, XII. Membrántechnikai Konferencia, Budapest p:32, 2004 | Mezőhegyi G; Galambos I; Békássyné Molnár E; Vatai Gy: Magas arzéntartalmú szennyvíz kezelése vegyi tisztítással kombinált membránszűréssel, Műszaki Kémiai Napok\'04 Veszprém p: 193, 2004 | Jávori T; Békássyné Molnár E: Szennyvíztisztító membránszűrő-bepárló rendszer gazdasági optimálása dinamikus programozással, Műszaki Kémiai Napok\'04 Veszprém p: 187, 2004 | Ubori Cs; Koris A; Krstic D: Olaj-víz emulzó besűrítéssel ultraszűréssel, Műszaki Kémiai Napok\'04 Veszprém p: 162, 2004 | Koris A; Krstic D; Ubori Cs: Examination of Membrane Separation for Oil-in-Water Emulsions, VI. Nemzetközi Élelmiszertudomány Konferencia Szeged, 2004 | Atra R; Vatai Gy; Bekassy-Molnar E; Balint A: Application of ultra-and nanofiltration to enrich row materials of cheese production, J. Food Engineering 67, p: 325-332, 2005 | Román A., Márki E., Kereskényi É: NaCl hatása izopropil-alkohol pervaporációjára., Műszaki Kémiai Napok 2005, Konferencia, Előadás összefoglaló: 137. o., Veszprém, 2005. április 26-28., 2005 | Bekassy-Molnar, E., Marki, E. Majeed, J.G: Sulfur dioxide absorption in air-lift-tube absorbers by sodium citrate buffer solution., Chem. Eng. Proc. 44(9) 1039-1046 (2005) (IF=0.793,, 2005 | Kereskényi É., Román A., Márki E: Korlátoltan elegyedő rendszerek elválasztása pervaporációval., Műszaki Kémiai Napok 2005 Konferencia, Összefoglaló 120. o., Veszprém, 2005. április 26-28., 2005 | Kiss I; Takacs L; Vatai Gy; Bekassy-Molnar E: Removal of alcohol from wine using membrane separation processes, CHISA\'2002 Int Congr of Chem and Proc Eng Prague Czech Rep Poster: No 1076, 2002 | A. Rektor, Á. Kozák, Gy. Vatai, E. Békássy-Molnár: Pilot plant RO-filtration of grape juice, PERMEA International membrane science and technology conference, Poland /Poster + Full text/, 2005 | Kozák Á., Rektor A.,: Komplex membránszűrési eljárás alkalmazása mustok tartósítására (3. lépés: Végsűrítés, Műszaki Kémiai Napok ’05, Veszprém, 2005, pp: 113-114, 2005 | Kozák Á., Rektor A: Szőlőmust cukortartalmának növelése fordított ozmózis és ozmotikus desztilláció alkalmazásával, „Lippay-Ormos-Vas” Tudományos Ülésszak, Budapest pp: 264-265, 2005 | A. Rektor, Gy. Vatai, E. Bekassy-Molnar: Multi-step membrane processes for the concentration of grape juice,, Desalination, 2005 | A. Rektor, Gy. Vatai, E. Bekassy-Molnar: Multi-step membrane processes for the concentration of grape juice., ICOM 2005 Congress, August 21-26. 2005., Seoul, Korea /Poster+CD full text/, 2005 | Rektor A.: Tejsavó laktózmentesítése membrános eljárás és enzimes hidrolízis kombinációjával, Membrántechnika, Budapest, 2005. március, pp: 2-8, 2005 | Galambos I., Békássy Molnár E., Vatai Gy.: Membránszűrés az ivóvíztisztításban, különös tekintettel a huminsav és arzén eltávolítására, Lippay-Ormos-Vas” Tudományos Ülésszak, Budapest, 2005., Konferencia összefoglaló: pp: 256-257, 2005 | Csiszár E., Galambos I., Békássyné Molnár E., Vatai Gy.: Huminsavas kútvizek ultraszűrése laboratóriumi és félüzemi berendezésen: anyagátadási modell alkalmazása,, Lippay-Ormos-Vas” Tudományos Ülésszak, Budapest, 2005., Konferencia összefoglaló: pp: 248-249, 2005 | I. Galambos, E. Csiszár, E. Bekássy-Molnár, Gy. Vatai: Mass transfer model for humic acid removal by ultrafiltration, Environment Protection Engineering,, 2005 | I. Galambos, E. Csiszár, E. Bekássy-Molnár, Gy. Vatai: Mass transfer model for humic acid removal by ultrafiltration, Permea 2005, September 18-22, 2005, Polanica Zdroj, Poland, p. 209 (+ CD-n full text), 2005 | Csiszár E., Galambos I., Békássy-Molnár E.: Az anyagátadási modell alkalmazása huminsavat tartalmazó kútvíz ultraszűrése esetén, Műszaki Kémiai Napok ’05, Veszprém, 2005., Konferencia összefoglaló pp: 112., 2005 | I. Galambos, G. Mezőhegyi, Gy. Vatai: Arsenic removal from high arsenic content wastewater: combination of lime softening and microfiltration, Sustainability for humanity and environment in the extended connection field science – economy – policy, Timisoara, Romania, Proceeding pp. 169-172, 2005 | Román András, Márki Edit, Vatai Gyula, Békássyné Molnár Erika: Membránszűrés alkalmazása az ecetgyártásban., “Lippay János – Ormos Imre – Vas Károly” Tudományos Ülésszak, Poszter É50, Összefoglaló: 274-275. o., Budapest, 2005. október 19-20., 2005 | A. Koris, H. Xianguo, Gy. Vatai: Ultrafiltration and nanofiltration of oil-in-water emulsions: comparison of resistances. Scientific reunion of the special program of the Alexander von Humboldt Foundation cocerning the reconstruction of the South Eastern Europe: Sustainability for Humanity and Environment in the extended connection, Timisoara, Romania, proceedings I. p. 141-144, 24-25 Febr. 2005, 2005 | X. Hu, E. Bekassy-Molnar, Gy. Vatai, A. Koris: Ultrafiltration of oily emulsions for metal cutting fluid: role of feed temperature., PERMEA 2005, proceedings WWW-O04, 2005, 2005 | A. Koris, D. Krstic, X. Hu, Gy. Vatai: Ultrafiltration of oil-in-water emulsion: flux enhancement with static mixer, PERMEA 2005, proceedings WWW-P08, 2005, 2005 | D. M. Krstic, A. Koris, M. N. Tekic: Do static turbulence promoters have potential in cross-flow membrane filtration applications?, Proceedings, ICOM 2005, Korea (also accepted for publication in Desalination), 2005 | Bánvölgyi Sz., Békássy-Molnár E., Panyik G-né., Vatai Gy: Vörösbor-besűrítési kísérletek membránszűréssel., Műszaki Kémiai Napok ’05, Konferencia-kiadvány 124. o., Veszprém, 2005 | Sz. Bánvölgyi, E. Békássy-Molnár, G. Panyik, Gy. Vatai: Concentration of red wine with membrane technology, PERMEA 2005, Konferencia-kiadvány 23. o., Polanica Zdrój, Lengyelország, 2005 | Bánvölgyi Sz., Békássyné Molnár E., Panyik G-né., Vatai Gy: Egészséges és értékes termékek előállítása vörösborból membránszűréssel, LOV Tudományos Ülésszak 2005, Konferencia-kiadvány 246. o., Budapest (adsztrakt), 2005 | Hu X; Mora MJ? Koris A; Bekassy-Molnar E? Vatai Gy: Effect of transmembrane pressure on ultrafiltration behaviour of emulsified oily wastewater, CHISA 2002 Int Congr of Chem and Proc. Eng. Prague Czech Rep Poster: No 373,220, 2002 | Vincze I., Stafanovitsné Bányai É.; Vatai Gy.: Membránszűrés alkalmazása a homoktövis (Hippophae rhamnoides L.) lé besűrítésénél? LOV Tudományos Ülésszak, Budapest, 2005. okt. 19-20. 280-281. o. (ea+absztrakt, Desalination 163, p: 355-360, 2005 | Vincze I.; Vatai Gy.:: Kávéextraktum besűrítésének vizsgálata nanoszűréssel (NF) és fordított ozmózissal (RO): A módszerek összehasonlítása, Műszaki Kémiai Napok, Veszprém , 2005. április 26-28. (Poszter+Absztrakt), 2005 | I.Vincze; -Gy. Vatai.:: Concentration of sea-buckthorn (Hippophae rhamnoides L.) juice with membrane separation, PERMEA, Lengyelország, Polanica Zdrój, 2005. szeptember 18-22. 28. o, 2005 | I.Vincze; - Stefanovitsné-Bányai É.;Gy. Vatai.:: Homoktövis (Hippophae rhamnoides L.) lé besűrítése membránszűréssel;, Membrántechnika, 2005. október, 38-47. o, 2005 |
|
|
|
|
|
|
Back »
|
|
|