|
Dominant charecteristics and biochemical markers of biotic and abiotic stresstolerance in different pear species and hybrids
|
Help
Print
|
Here you can view and search the projects funded by NKFI since 2004
Back »
|
|
List of publications |
|
|
10. Honty, K., Göndör, M., Hevesi, M., G. Tóth, M. and Kása, K.: Susceptibility of pear cultivars to fire blight in Hungary., Acta Horticulturae, 704: 583-587., 2006 | 12. Honty K., Tóth M., Szalay L., Hevesi M., Stefanovits-Bányai É.: Körtefajták fagytűrésének vizsgálata., XII. Növénynemesítési Tudományos Napok, Összefoglalók: 106, 2006 | Hevesi, M., Göndör, M., Kása, K., Honty, K. and G. Tóth, M.: Traditional and commercial apple and pear cultivars as sources of resistance to fire blight, EPPO Bulletin 34: 377-380., 2004 | Göndör, M., Honty, K., Pedryc, A., Hajdrik, I and Stefanovits-Bányai, É.: Biochemical changes in pear (Pyrus communis L.) depending on different phases of the dormancy, International Journal of Horticultural Science, 10: (3): 47-50., 2004 | Göndör, M., Honty, K., Hevesi, M., Szabó, N., Sárdi É.: Study of carbohydrates on infected pear fruits with Erwinia amylovora, International Conference on Horticulture Post-graduate (PhD.) Study System and Conditions in Europe, Lednice, 2004. november 17-19. p. 19., 2004 | Göndör Jné., Honty K., Pedryc A., Hajrdik I., és Stefanovits-Bányai É.: Körtefajtákban végbemenő biokémiai változások fagystressz hatására, X. Növénynemesítési Tudományos Napok. 2004. február 18-19. Összefoglaló. 96.o., 2004 | Honty K., Tóth M., Hajdrik I., Pedryc A., Stefanovits-Bányai É.: Peroxidáz enzimaktivitás változások körtefajták termővesszőiben fagystressz hatására, Lippay János – Ormos Imre – Vas Károly Tudományos Ülésszak. 2005. október 19-21. Összefoglaló: 204., 2005 | Honty, K., Hevesi, M., Tóth, M. and Stefanovits-Bányai, É.: Some Biochemical changes in pear fruit tissues induced by Erwinia amylovora, Acta Biologica Szegediensis, 49(1-2): 127-129., 2005 | 9. Hevesi, M., G. Tóth, M., Göndör, M., Papp, J., Honty, K. and Kása, K: Development of eco-friendly strategies for the control of fire blight in Hungary., Acta Horticulturae, 704: 345-348., 2006 | Tóth, M., Stefanovits-Bányai, É., Sárdi, É., Honty, K.: Frost induced biochemical changes of pear cultivars, 10th International Pear symposium, 22-26 May, 2007. Abstracts and Acta Horticulturae (in press), 2008 | Honty, K., Stefanovits-Bányai, É., Sárdi, É., Hevesi, M., Tóth, M.: Biochemical changes in fruits of different pear cultivars induced by Erwinia amylovora, 10th International Pear symposium, 22-26 May, 2007. Abstracts and Acta Horticulturae (in press), 2008 | Honty K., Hevesi M., Szalay L., Pedryc A., Stefanovits-Bányai É., Tóth M.: Fagy hatására bekövetkező biokémiai változások körtefajták termővesszőiben, CD címe: Globális klímaváltozás: hazai hatások és válaszok. KvVM – MTA ,,VAHAVA” projekt POSZTEREK A PROJEKT ZÁRÓKONFERENCIÁJÁN, Budapest, 2006. március 9., 2006 |
|
|
|
|
|
|
Back »
|
|
|