|
Research of microwave dielctric properties of foods, their use in technological development and in the quality assurance
|
Help
Print
|
Here you can view and search the projects funded by NKFI since 2004
Back »
|
|
List of publications |
|
|
Géczi G. - Sembery P.: Mikrohullám az élelmiszeriparban, Áram és technológia III. évf. ISSN 1588-869X, 19-21.p., 2005 | Géczi G. - Sembery P.: Energetic Investigation of Microwave Pasteurization., 9th INternational Congress on Mechanization and Energy in Agriculture and 27th International Conference of CIGR Section IV. Izmír-Turkey, September 27-29. ISBN 975-483-67, 2005 | Kovácsné L.M. - Sembery P.: A tej beltartalmi, kémiai és érzékszervi paramétereinek változása mikrohullámú hőkezelés során., Műszaki Kémia Napok'05. ISBN 963 9495 719. 11-14.p., 2005 | Kiss J. - Géczi G.: Mikrohullámú pasztőrözés és energetikai vizsgálata., Műszaki Kémiai Napok '05. Veszprém ISBN 963 9495 719, 15-20.p., 2005 | Kiss J. - Sembery P. - Géczi G.: Mikrohullámú sörpaaztőrözés lehetőségeinek vizsgálata., Műszaki Kémiai Napok\'04 Veszprém, ISBN 9639495379, 2004 | Géczi G. - Sembery P. - Kovácsné L.M. - Kiss J.: Folyékony élelmiszerek mikrohullámú kezelésének vizsgálata., VI. Nemzetközi Élelmiszertudományi Konferencia, Szeged, ISBN 9634826776, 2004 | M. Kovácsné - P. Sembery: On Issues of Food-Safety of Milk Handling., Hungarian Agricultural Engineering, 2004 | Kovácsné L.M.: Mikrohullámmal kezelt tej mikrobaszám vizsgálata., Fiatal Műszakiak Tudományos Ülésszaka, Kolozsvár ISBN 9738231337, 2004 | Kovácsné L.M. - Sembery P.: Mikrohullámmal kezelt tej mikrobiológiai vizsgálata., Műszaki Kémiai Napok \'04 Veszprém ISBN9639495379, 2004 | Kovácsné L.M. - Sembery P. - Géczi G.: Hagyományos és mikrohullámú hőkezelési eljárás energetikai jellemzőinek összehasonlítása, Kutatási és Fejlesztési Tanácskozás, Gödöllő Nr.29. MTA AMB, 2005 | Kovácsné L.M. - Sembery P.: Microbiological and Cehmical Changes During Microwave Treatment of Milk, 9th INternational Congress on Mechanization and Energy in Agriculture and 27th International Conference of CIGR Section IV. Izmír-Turkey, September 27-29. ISBN 975-483-67, 2005 | Kiss J. - Sembery P.: Microwave of Liquid Foods, 9th INternational Congress on Mechanization and Energy in Agriculture and 27th International Conference of CIGR Section IV. Izmír-Turkey, September 27-29. ISBN 975-483-67, 2005 | Kovácsné L.M. - Sembery P.: Folyékony élelmiszerek mikrohullámú kezelésének vizsgálata., Műszaki Kémiai Napok, Veszprém, ISBN 963 7172 99 8 136-142.p., 2003 | Géczi G. - Kovácsné L.M.: Permittivitás, mint minőségjellemző, MTA Kutatási és Fejlesztési Tanácskozás, Gödöllő, ISBN 963 611 399 8 112-116.p., 2003 | Géczi G.: Matematikai modell malmi búza dielektromos jellemzőinek meghatározására, FMTÜ VIII. EME Kiavány Kolozsvár, ISBN 973-8231-20-5, 151-154.p., 2003 | Kovácsné L. Mariann: A tej mikrohullámú kezelésének vizsgálata., FMTÜ VIII. EME Kiavány Kolozsvár, ISBN 973-8231-20-5, 173-177.p., 2003 | Váczy Gábor: Tej dielektromos jellemzőinek vizsgálata, FMTÜ VIII. EME Kiavány Kolozsvár, ISBN 973-8231-20-5, 189-193.p., 2003 | Géczi G. - Sembery P.: Mikrohullám a sörgyártásban, Műszaki Kémiai Napok'03. Veszprém ISBN 963 7172 99 8, 142-147.p., 2003 | Sembery P.-Kovácsné LM.-Váczy G.-Géczi G.: Búta és tej minősítése, dielektromos jellemzőik alapján, Hungalimentária, Budapest, 37.p., 2003 | Géczi G.-Sembery P.-KissJ.: Mikrohullámú eljárások a sörgyártásban, MTA Kutatási és Fejlesztési Tanácskozás, Gödöllő, 2004 | Géczi G: Mikrohullámú pasztőrözés energetikai vizsgálata, MTA Kutatási sé Fejlesztési Tanácskozás Kiadványa. 2.kötet Gödöllő, ISBN 963 611 438, 177-180.p., 2006 | Váczy G.-Sembery P.: Dielektromos állandó vizsgálata a tej zsírtartalmának függvényében, Műszaki Kémiai Napok, Veszprém, ISBN 963 7172 99 8 148-153.p., 2003 | Géczi G.-Sembery P.-Kiss J.-Kovácsné L.M.: Folyékony élelmiszerek mikrohullámú pasztőrözése., VII. Nemzetközi Élelmiszertudományi Konferencia, Szeged, Proceeding ISBN 963 482 676 8 54.55.p., CD-ISBN 963 482 577 X 7.p., 2006 | Kiss J.-Géczi G.-Sembery P.: Folyamatos üzemű mikrohullámú sörpasztőröző, Műszaki Kémiai Napok '06. Veszprém ISBN 963 9495 86 7, 10-13.p., 2006 | Géczi G.-Sembery P.-Kiss J.: Microwave pasteurization for liquid food, 3th Conference Energy Efficiency and Agricultural Engineering, Rousse, Bulgaria, ISSN 1311-9974, 26-32.p., 2006 | Kovácsmé L.M.-Sembery P.-Géczi G.: Microwave Pateurization, Risk Factors Food Chain VI. International Scientic Conference, Nitra, ISBN 80-8069-759-0, CD ISBN 80-8069-760-4, 184-188.p., 2006 | M. Kovács - P. Sembery - G. Géczi: Microwave Pasteurization of Cow Milk, Hungarian Agricultural Research HU ISSN 1216-4526, Vol. 15. No. 4. 12-16.p., 2006 | Kiss J. - Sembery P.: Folyékony élelmiszerek mikrohullámú pasztőrözése, MTA-AMB Kutatási és Fejlesztési Tanácskozása No. 30. 13.p., 2006 | Géczi G. - Sembery P.: Mikrohullám a pasztőrözött tojáslé előállításában., MTA Kutatási és Fejlesztési Tanácskozás Kiadványa, 2007 |
|
|
|
|
|
|
Back »
|
|
|