|
Conjugated linoleic acid content of foods and factors affecting its quantity
|
Help
Print
|
Here you can view and search the projects funded by NKFI since 2004
Back »
|
|
List of publications |
|
|
Salamon, R. - Szakály, S. - Szakály, Z. - Csapó, J.: Konjugált linolsav (CLA) - tejtermékek - humánegészség. 3. A CLA és hatásai az emberi szervezetben., Tejgazdaság. 65. 22-31., 2005 | Salamon, R. - Szakály, S. - Szakály, Z. - Csapó, J.: Konjugált linolsav (CLA) - tejtermékek - humánegészség. 1. Alapismeretek és CLA a tejben., Tejgazdaság. 65. 4-13., 2005 | Salamon, R. - Szakály, S. - Szakály, Z. - Csapó, J.: Konjugált linolsav (CLA) - tejtermékek - humánegészség. 2. CLA tejtermékekben és egyes élelmiszerekben., Tejgazdaság. 65. 14-21., 2005 | Salamon, R. - Csapó, J. - Varga-Visi, É. - Csapó-Kiss, Zs. ...: A tej zsírsav-összetételének és konjugált linolsav-tartalmának változása az évszakok szerint., Acta Agraria Kaposváriensis. 9. 3. 1-15., 2005 | Salamon, R. - Gegő, I. - Szabó, K. - Csapó, J.: Fatty acid composition of the cow milk produced in Transylvania., The XIV-th Romanian International Conference on Chemistry and Chemical Engineering. 2. 66-72., 2005 | Borosné Győri, A. - Salamon, R.V. - Gundel, J. - Győri, Z. - Salamon, Sz. - Csapó, J.: A konjugált linolsav antioxidáns hatásának vizsgálata egy modell kísérletben., Agrártudományi Közlemények, 2007 | Salamon, R. - Varga-Visi, É. - Sára, P. - Csapó-Kiss, Zs. - Csapó, J.: The influence of the season on the fatty acid composition and conjugated linolic acid cintent of the milk, Krmiva 48. 4: 193-200, 2006 | Salamon, R. - Varga-Visi, É. - Csapó, J.: A tej konjugáltlinolsav-tartalmának változása az évszak szerint eltérő gentípusú szarvasmarháknál, pp. 91-94 in Proc. Int '06 Műsazki Kémiai Napok, Veszprém, ápr. 25-27., 2006 | Salamon, R. - Varga-Visi, É. - Sára, P. - Csapó-Kiss, Zs. - Csapó, J.: The influence of the season on the fatty acid composition and conjugated linolic acid cintent of the milk, pp 97 In Proc. Int KRMIVA International Conference, Opatija, Jun. 5-8., 2006 | Salamon, R. - Varga-Visi, É. - Sára, P. - Csapó-Kiss, Zs. - Csapó, J.: The influence of the season on the fatty acid composition and conjugated linolic acid cintent of the milk, pp 187 In Proc. Int. 57th Annual Meeting of the European Association for Animal Production, Antalya, Sept. 17-20., 2006 | Salamon, R. - Győri, A. - Győri, Z. - Lóki, K. - Sára, P. - Csapó-Kiss, Zs. - Csapó, J.: Examination of the antioxidant effect of conjugated linoleic acid during a model experiment, pp 104 In Proc. Int. 12th International Conference of Chemistry, Miercurea Ciuc, Okt. 3-8., 2006 | Salamon, R.V. - Lóki, K. - Salamon, Sz. - Albert, B. - Sára, P. - Borosné Győri, A. - Győri, Z. - Csapóné Kiss, Zs. - Csapó, J.: Tej és tejtermékek zsírsav-összatételének változása színtenyészetek hatására, valamint a mikrohullámú kezelés során, Acta Agraria Kaposváriensis, 2007 | Salamon, R. - Győri, A. - Győri, Z. - Lóki, K. - Sára, P. - Salamon, Sz. - Csapóné Kiss, Zs. - Csapó, J.: A konjugált linolsav antioxidáns hatásának vizsgálata egy model kísérletben, Műszaki Szemle, Kémiai szám, 2007 | Salamon, R.V. - Salamon, Sz. - Lóki, K. - Albert, B. - Csapó, Jné. - Borosné Győri, A. - Győri, Z. - Csapó, J.: Changes in fatty acid composition and conjugated linoleic acid content of sour dairy products caused by pure cultures, KRMIVA 14th International Conference. Opatija, 2007. June. 11-14. 24., 2007 | Győri-Boros, A. - Salamon, R. - Győri, Z. - Gundel, J. - Salamon, Sz. - Csapó, J.: The change in the composition of fatty acids in pork as a function of CLA-enriched feed, 58th Annual Meeting of the European Association for Animal Production. Dublin, Ireland, 2007. Aug. 26-29. 45., 2007 | Salamon, R.V. - Lóki, K. - Salamon, Sz. - Albert, B. - Csapó-Kiss, Zs. - Csapó, J.: Changes in fatty acid composition of different milk products caused by different technology, 15th International Symposium “Animal Science Days”. Osijek, 2007. September 19-21., 2007 | Salamon, R.V. - Salamon, Sz. - Lóki, K. - Albert, B. - Borosné Győri, A. - Győri, Z. - Mándoki, Zs. - Csapóné Kiss, Zs. - Csapó, J.: Savanyú tejtermékek zsírsav-összetételének és KLS-tartalmának változása színtenyészetek hatására., Műszaki Kémiai Napok ’07. Veszprém, 2007. április 25-27. 215-220., 2007 | Salamon, R. V. - Salamon, Sz. - Tamás, M. - Borosné Győri, A. - Győri, Z. - Csapóné Kiss, Zs. - Csapó, J.: Színtenyészet keverékek hatása savanyú tejtermékek zsírsav-összetételére és KLS-tartalmára., XIII. Nemzetközi Vegyészkonferencia. Kolozsvár, 2007. nov. 8-11. 89-92., 2007 | Salamon R.V. – Salamon Sz. – Csapóné Kiss Zs. – Borosné Gy. A. - Győri Z. – Csapó J.: Savanyú tejtermékek zsírsav-összetételének változása mikroorganizmus tenyészetek és napraforgóolaj hozzáadásakor., Tejgazdaság, 68., 2008 | Salamon R.V. – Csapóné Kiss Zs. – Borosné Győri A. – Asztalnok T.A. – Csapó J.: Savanyú tejtermékek konjugált linolsav-tartalma növelésének lehetőségei napraforgóolaj adagolásával., 14th International Conference of Chemistry. Cluj, 2008. nov. 13-15. 99-102. p., 2008 | Salamon, R. - Mándoki, Zs. - Lóki, K. - Pohn, G. - Csapó, J.: Savanyított tejtermékek zsírsav-összetételének változása különböző kultúrák hatására., Óvári Tudományos Nap. Mosonmagyaróvár, 2008. október 9. [CD-kiadvány, 5 oldal], 2008 | Salamon, R.V. - Győri, A. - Lóki, K. - Csapó, J.: Changes in fatty acid composition of foodstuffs during conventional and microwave heat treatment., 5 th Euro Fed lipid Congress and 24 th Symposium of the Nordic Lipidforum. Gothenburg, Sweden, 2007. Sept. 16-19. 181., 2007 | Salamon, R.V. - Lóki, K. - Salamon, Sz. - Sára, P. - Albert, B. - Mándoki, Zs. - Csapó-Kiss, Zs. - Győri, A. - Győri, Z. - Csapó, J.: Changes in the fatty acid composition of different milk products caused by different technology., Agriculture. 13. 1. 189-191., 2007 | Salamon, R.V. - Varga-Visi, É. - Csapó-Kiss, Zs. - Győri, A. - Győri, Z. - Csapó, J.: The influence of the season on the fatty acid composition and conjugated linoleic acid content of the milk., Acta Universitatis Sapientiae, Alimentaria. 2. 1. 89-100., 2009 | Salamon, R.V. - Mándoki, Zs. - Csapó-Kiss, Zs. - Győri, A. - Győri, Z. - Csapó, J.: Changes in fatty acid composition of different milk products caused by different technology., Acta Universitatis Sapientiae, Alimentaria. 2. 1. 101-109., 2009 | Salamon, R.V. - Lóki, K. - Varga-Visi, É., - Mándoki, Zs. - Csapó, J.: Increase of conjugated linoleic acid content of dairy products by adding sunflower oil., Krmiva. 51. 99-103., 2009 | Salamon, R. - Csapó, J. - Varga-Visi, É. - Csapó-Kiss, Zs. - Altorjai, A. - Győri, Z. - Boros-Győri, A. - Sára, P. - Albert, Cs.: Changes in fatty acid and conjugated linoleic acid content of milk according to season., 11th International Conference of Chemistry. Cluj, Romania, 2005. November 11-13. 308-311., 2005 | Salamon, R.V. - Lóki, K. - Salamon, Sz. - Albert, B. - Sára, P. - Borosné Győri, A. - Győri, Z. - Csapóné Kiss, Zs. - Csapó, J.: Tej és tejtermékek zsírsav-összatételének változása színtenyészetek hatására, valamint a mikrohullámú kezelés során., Acta Agraria Kaposváriensis, 11. 3. 23-37., 2007 | Borosné Győri, A. - Salamon, R.V. - Győri, Z. - Gundel, J. - Salamon, Sz. - Csapó, J.: Analyzing of the conjugated linoleic acid antioxidant effect in a model experiments., 5th Euro Fed Lipid Congress and 24th Symposium of the Nordic Lipidforum. Götebog, 2007. September 16-19. 202., 2007 | Salamon, R.V. - Borosné Győri, A. - Lóki, K. - Csapó, J.: Seasonal Influences ont he fatty acid composition content of raw milk especially on conjugated linoleic acid., 5th Euro Fed Lipid Congress and 24th Symposium of the Nordic Lipidforum. Götebog, 2007. September 16-19. 209., 2007 | Salamon, R.V. - Borosné Győri, A. - Vargáné-Visi, É. - Csapó-Kiss, Zs. - Győri, Z. - Sára, P. - Salamon, Sz. - Tamás, M. - Csapó, J.: Changes in fatty acid and conjugated linoleic acid content of milk according to season., Romanian International Conference on Chemistry and Chemical Engineering. Sinaia, Romania, 2007. Sept. 19-22. S-3-63., 2007 | Salamon, R.V. - Lóki, K. - Salamon, Sz. - Csapó-Kiss, Zs.- Csapó, J.: Conjugated linoleic acid content of feeding stuffs and foods produced by conventional and microwave heat treatment., Krmiva 2008. 15th International Conference. Croatia, Opatija, 2008. jún. 2-5. 68., 2008 | Véha, A. - Salamon, R.V. - Lóki, K. - Salamon, Sz. - Csapó, J.: Changes in fatty acid composition of different milk products caused by different technology., International Conference on Science and Technique in the Agri-Food Business. ICoSTAF 2008. Szeged, 2008. nov. 5-6., 2008 | Salamon Sz. – Dávid B. – Vass Cs. – Csapó J.: Csíkszereda és környékén élő anyák tejének zsírsav-összetétele, valamint mikro- és makroelemtartalma., 14th International Conference of Chemistry. Cluj, 2008. nov. 13-15. 103-107. p., 2008 | Salamon, R.V. - Salamon, Sz. - Lóki, K. - Albert, B. - Borosné Győri, A. - Győri, Z. - Mándoki, Zs. - Csapóné Kiss, Zs. - Csapó, J.: Savanyú tejtermékek zsírsav-összetételének és KLS-tartalmának változása színtenyészetek hatására., Műszaki Kémiai Napok ’07. Veszprém, 2007. április 25-27. 215-220., 2007 |
|
|
|
|
|
|
Back »
|
|
|