|
Market analysis of functional foods
|
Help
Print
|
Here you can view and search the projects funded by NKFI since 2004
Back »
|
|
List of publications |
|
|
Biacs P.: Funkcionális élelmiszerek jelentősége, „Funkcionális élelmiszerek mintavételi és analitikai kérdései” MTA Debreceni Akadémiai Bizottság, MÉTE, Debreceni Egyetem (Magyar Tudomány Ünnepe), 2007 | Biacs P.: Funkcionális élelmiszerek minősége és biztonsága, „Funkcionális élelmiszerek a gyakorlatban, különös tekintettel a tejipari termékekre” kerekasztal-konferencia, MÉTE, NYME, MTKI, Mosonmagyaróvár, 2007 | Biacs P.: Funkcionális élelmiszerek előállítása, forgalmazása és fogyasztása, Nyíregyházi Főiskola, FOOD-ENERG, MÉTE rendezvény, 2007 | Biacs P.: Health claims and consumer expectation, IV.International Symposium on Functional Foods, Functional Food Network, EU FP6 project, Budapest, 2007 | Biacs P.: Fogyasztói vélemények a funkcionális élelmiszerekről, Magyar Táplálkozástudományi Társaság XXXII. Vándorgyűlése, Kecskemét, 13., 2007 | Biacs P.: Nutrition and health claims –three steps in consumer perception of health, InternationalSymposium on Functional Foods in Europe – International Developments in Science and Health Claims, ILSI Europe, 2007 | Biacs P.: A funkcionális élelmiszerek jelölése, „Funkcionális élelmiszerek élettani előnyei és fogyasztói fogadtatása” EGERFOOD RET, MÉTE, 2007 | Biacs P., Gerely P.: Innovációs EU program funkcionális élelmiszerekről, Magyar Táplálkozástudományi Társaság 33. Vándorgyűlése, Pécs, 15., 2008 | Szakály Z., Szente V., Széles Gy.: Fogyasztói trendek és stratégiák az öko-, a hagyományos- és a funkcionális élelmiszerek piacán, In Szűcs I., Farkasné Fekete M.: Hatékonyság a mezőgazdaságban, 1-357. Agroinform Kiadó, Budapest, 207-226, 2008 | Szakály Z.: Marketingkihívások a funkcionális élelmiszerek piacán, Élelmiszer, táplálkozás és marketing 4 (1) 17-24, 2008 | Szakály Z., Szigeti O., Szente V.: Marketing lehetőségek elemzése a hazai funkcionális élelmiszerpiacon, Erdei Ferenc IV. Tudományos Konferencia, Kecskeméti Főiskola, Kertészeti Főiskolai Kar, Kecskemét, 321-324., 2007 | Szakály Z., Szente V., Szigeti O., Berke Sz.: Analysis of food consumption behaviour with focus on strategic foods, 4th International GM and 2nd PSN Meeting of Functional Foods, Budapest, 27., 2007 | Szente V., Szakály Z.: Organic and functional foods – complementary or substitute products?, Proceedings of Functional Foods in Europe – International Developments in Science and Health Claims. Malta, 2007 | Szakály Z., Szigeti O., Berke Sz., Szente V.: Nutrimarketing in the service of functional foods, Proceedings of Functional Foods in Europe – International Developments in Science and Health Claims. Malta, 2007 | Szakály Z., Szente V., Szigeti O.: Consumer awareness of functional foods in Hungary, 2nd International Conference on East-West Perspectives on Functional Foods: Science, Innovations and Claims. Kuala Lumpur, Malaysia, 102., 2007 | Szakály Z., Szente V., Szigeti O.: Az életstílus hatása a funkcionális élelmiszerek fogyasztására, 50. Jubileumi Georgikon Napok, Keszthely, 120., 2008 | Szakály Z., Széles Gy., Szente V.: Examination of consumer habits and attitudes on the market of functional foods, International Conference on Science and Technique in the Agri-Food Business. Szegedi Tudományegyetem, Mérnöki Kar, Szeged, 299-301., 2008 | Szakály Z.: A funkcionális élelmiszerek marketing lehetőségei, Regionális Élelmiszertudományi Kollokvium, Egerfood Regionális Tudásközpont, Eszterházy Károly Főiskola, Eger, 2007 | Schäffer B., Keller B., Szakály Z.: A probiotikus élőflós és a bioaktív Ca-ban dúsított élelmiszerek kifejlesztésének és piacfelmérésének fontosabb eredményei, „Fejlesztés vagy marketing az élelmiszeriparban” című szakmai fórum, Pécsi Kereskedelmi Központ, Pécs, 2008 | Szakály Z., Szente V., Szigeti O.: Az egészségmagatartás elemzése a funkcionális élelmiszerek piacán, Magyar Táplálkozástudományi Társaság XXXIII. Vándorgyűlése, Pécs, 69., 2008 | Szente V., Széles Gy., Szigeti O.Szakály Z.: A természetes funkcionalitás szerepe és megítélése - ökoélelmiszerekkel kapcsolatos bizalom a fogyasztói vélemények tükrében, Magyar Táplálkozástudományi Társaság XXXIII. Vándorgyűlése, Pécs, 70., 2008 | Szakály S., Schäffer B., Keller B., Szakály Z.: Ca-ban dúsított élelmiszerek kifejlesztése és fogyasztói fogadtatása, Élelmiszer, táplálkozás és marketing 5 (2-3) 73-79, 2008 | Szakály Z., Szigeti O.: Új kalciumban dúsított élelmiszerek fogyasztói fogadtatásának vizsgálata, Acta Oeconomica Kaposváriensis 2 (2) 61-75, 2008 | Szakály S., Schäffer B., Keller B., Szakály Z.: Funkcionális élelmiszerek kifejlesztésének és piacfelmérésének fontosabb eredményei, Tejgazdaság 69 (1) 23-30, 2009 | Szakály Z.: Egészségmagatartás és funkcionális élelmiszerek. Hogyan vélekednek a hazai fogyasztók?, Élelmiszer, táplálkozás és marketing 6 (1-2) 9-18, 2009 | Szakály Z.: Még nem ismerik a fogyasztók a funkcionális élelmiszereket, Élelmiszer 27 (6) 42-43, 2009 | Szakály Z., Horváthné Kovács B., Biacs P., Szakály S.: Calcium and phosphorus balance in the nutrition of the population in EU-25, Milchwissenschaft 64 (4) 365-368, 2009 | Szakály Z., Szente V., Polereczki Zs., Szigeti O.: The examination of health conscious consumer behaviour on the market of functional foods in Hungary, Acta Alimentaria (megjelenés alatt), 2009 | Szakály Z., Kovács B. H., Szente V., Szakály S.: Conjugated linoleic acid intake of the population of the EU-25 – the role of dairy products, Milchwissenschaft 64 (megjelenés alatt), 2009 | Szakály Z., Szigeti O., Szente V.: Consumer awareness of functional foods in Hungary, IAMA – 19th Annual World Forum and Symposium, Global Challenges – Local Solutions. Budapest, 2009. jún. 20.-23., 2009 | Szakály Z.: Még nem ismerik a fogyasztók a funkcionális élelmiszereket, Élelmiszer 27 (6) 42-43, 2009 | Biacs P.: Az egészségre vonatkozó állítások EU szabályozása: korlát a funkcionális élelmiszerek marketingjének, Marketing Oktatók Klubja, 15. Jubileumi Országos Konferencia. Kaposvár, 2009. aug. 25. (CD-kiadvány), 2009 | Szakály Z., Szente V., Széles Gy.: Consumption trends and strategies on organic, traditional and functional food markets, In: Efficiency in Agriculture, Theory and Practice. (Szerk.: Szűcs I., Fekete Farkas M.) Agroinform Kiadó, Budapest, 2008. 207-226., 2008 | Szigeti O.: Életstílus, egészségmagatartás és funkcionális élelmiszerek, Táplálkozásmarketing Konferencia. Kaposvár, 2009. jún. 4. 15., 2009 | Szigeti O., Szente V., Szakály Z.: Mi jellemzi napjaink „racionális” élelmiszerfogyasztóját?, Marketing Oktatók Klubja Konferencia. Budapest, 2010. aug. 26-27. (Megjelenés alatt), 2010 |
|
|
|
|
|
|
Back »
|
|
|