|
Inclusion of small scale farming into modern food chains in Hungary
|
Help
Print
|
Here you can view and search the projects funded by NKFI since 2004
Back »
|
|
List of publications |
|
|
Bakucs, L. Z., Fertő, I., Fogarasi, J., Tóth, J.: Farm organisation and efficiency in Hungarian dairy farms, Milk Science International/Milchwissenschaft 67 (2), pp. 147-150, 2012 | Tóth, J.: A tudás alkalmazása a magyarországi szőlőtermelésben és borászatban (Egy empirikus felmérés tapasztalatai)., Gazdálkodás, 56. évfolyam 1. szám, pp.49-57., 2012 | Tóth, J., Török, Á.: Innovation across the food chain, Wageningen International Conference on Chain and Network Management (WICaNeM 2012), 23 - 25 May, 2012 | Tóth, J., Fertő, I., Dries, L., Pascuccio, S.: Nyitott innováció a Magyarországi élelmiszergazdasági kkv-knál, Vállalkozói és gazdasági trendek a Kárpát-medencében Nemzetközi Konferencia. Sapientia EMTE Csíkszereda, Románia, 2012 | Dries, L., Pascuccio, S., Tóth, J., Török, Á.: To share or not to share: Open versus closed innovation processes in the Hungarian wine sector, 130th EAAE Seminar, Did agricultural economics disappoint? Empirical Applications on Governance of Food and Fibre Value Chain, Department of Economics, SLU, Sweden, 2012 | Fertő I., Tóth J.: Piaci kapcsolatok és innováció az élelmiszergazdaságban, AULA Kiadó, Budapest, 2012 | Tóth J., Strén B.: A tudás és az innováció szerepe a magyarországi borklaszterek versenyképességének formálásában, in.: Fertő I., Tóth J.: Piaci kapcsolatok és innováció az élelmiszergazdaságban, AULA Kiadó, Budapest, pp. 53-102, 2012 | Tóth J., Török Á.: Tudáshasználat és sikeresség a magyarországi borvidékeken, in.: Fertő I., Tóth J.: Piaci kapcsolatok és innováció az élelmiszergazdaságban, AULA Kiadó, Budapest, pp. 103-118, 2012 | Toth, J., Dries, L., Pascucci, S.: Open innovation characters of the Hungarian wine industry, 13th Management International Conference (MIC 2012), Budapest, Hungary, 2012 | Zsófia Benedek, Imre Fertő, Lajos Baráth, József Tóth: Differences of small-scale farmers and the related short agri-food value chains – an empirical evidence from Hungary, In: 140th EAAE Seminar: Theories and Empirical Applications on Policy and Governance of Agri-food Value Chains, Perugia, Italy, December 13- 15, 2013 (2013), 2013 | óth József, Török Áron: Tudáshasználat és sikeresség- tudásteremtés és -használat a magyarországi borvidékeken, VEZETÉSTUDOMÁNY 44:(3) pp. 16-25. (2013), 2013 | Tóth József: Open or not open?: open innovation in the Hungarian wine industry, In: 87th Annual Conference, April 8-10, 2013, Warwick University, Coventry, UK (2013), 2013 | Tóth József: Hálózat, bizalom és innováció, In: A Magyar Agrárközgazdasági Egyesület II. konferenciája, Budapest, Budapesti Corvinus Egyetem, 2013. május 03. (2013), 2013 | Stefano Pascucci, Liesbeth Dries, Aron Török, Jozsef Toth: Keeping Your Secrets Public? Open versus Closed Innovation Processes in the Hungarian Wine Sector, In: 23rd Annual IFAMAWorld Forum and Symposium: The Road to 2050: The Talent Factor, Atlanta, Georgia, June 16-20, 2013 (2013), 2013 | József Tóth: Trust - Networking - Innovation, In: Ion Popa, Cosmin Dobrin, Carmen Nadia Ciocoiu (szerk.) Proceedings of the 7th International Management Conference: New Management for the New Economy, 2013 | Josef Toth: Trust- Networking- Innovation in the Hungarian Food Chain, In: XXII Conference of Agrarian Perspectives : Development Trends in Agribusiness, Czech University of Life Sciences Prague, 17 – 18 September 2013 (2013), 2013 | Imre Fertő, József Tóth: Innovation in the Hungarian Food Economy, In: 140th EAAE Seminar: Theories and Empirical Applications on Policy and Governance of Agri-food Value Chains, Perugia (Italy), 12-13 December 2013 (2013), 2013 | Dries L, Pascucci S, Török A, Tóth J: Open Innovation: A Case-study of the Hungarian Wine Sector, EUROCHOICES 12:(1) pp. 53-59. (2013), 2013 | Benedek Zsófia, Fertő Imre, Baráth Lajos, Tóth József: Hogyan kapcsolódhatnak a mezőgazdasági termelők a modern élelmiszerláncokhoz?: a rövid ellátási láncok működésének hazai sajátosságai : egy empirikus vizsgálat tapasztala, Készült a Magyar Tudományos Akadémia és a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat közötti együttműködésen alapuló komplex kutatási program keretében, 2013 | Áron Török, József Tóth: Open characters of innovation management in the Hungarian wine industry, AGRICULTURAL ECONOMICS (CZECH) 59:(9) pp. 430-439. (2013), 2013 | Benedek Zs, Fertő I, Baráth L, Tóth J: Differences of small-scale farmers and the related short agri-food value chains: an empirical evidence from Hungary, Budapest: Institute of Economics, Centre for Economic and Regional Studies, HAS, 2014. 20 p. (Műhelytanulmányok = Discussion Papers; MT-DP 2014/9), 2014 | Benedek Zs, Fertő I, Baráth L, Tóth J: Termelői heterogenitás a rövid ellátási láncokban: a piacokon értékesítő gazdák jellemző különbségei, GAZDÁLKODÁS 58:(4) pp. 307-319. (2014), 2014 | Liesbeth Dries, Stefano Pascucci, Áron Török, József Tóth: Keeping Your Secrets Public?: Open Versus Closed Innovation Processes in the Hungarian Wine Sector, INTERNATIONAL FOOD AND AGRIBUSINESS MANAGEMENT REVIEW 17:(1) pp. 147-162. (2014), 2014 | J. Tóth, Á. Török: Use of knowledge in the Hungarian wine regions, ACTA ALIMENTARIA 43:(1) pp. 28-39. (2014), 2014 | Tóth József, Gál Péter: Is the New Wine World more efficient?: Factors influencing technical efficiency of wine production, STUDIES IN AGRICULTURAL ECONOMICS 116:(2) pp. 95-99. (2014), 2014 | József Tóth, Péter Gál: Is the New Wine World More Efficient?, NJF seminar 467 Economic framework conditions, productivity and competitiveness of Nordic and Baltic agriculture and food industries 12-13 February 2014 Estonia, 2014 | Hasan, M. Monirul , József Tóth: The impact of the recent economic crisis on the agricultural production efficiency of 23 European Union Member States, NJF seminar 467 Economic framework conditions, productivity and competitiveness of Nordic and Baltic agriculture and food industries 12-13 February 2014 Estonia, 2014 | József Tóth: Social Capital and Innovation, XIV. International Scientific Days Gyöngyös, Hungary, 27 – 28 March, 2014, 2014 | József Tóth: Value creation in open way along the food chain in the Hungarian SMEs, Transition in Agriculture - Agricultural Economics in Transition XI Budapest, Hungary, 12-13 December 2014, 2014 | József Tóth: Trust as way of governance along the food chain in the Hungarian SMEs, RESEARCH AND POLICIES FOR THE ECONOMIC GOVERNANCE OF THE EUROPEAN AGRI-FOODS SUPPLY SYSTEMS: SHORT TERM CONTRACTS AND HYBRID FORMS Perugia, Italy, 22nd May, 2014, 2014 | József Tóth: Value creation in open way. The case of the Hungarian SMEs, RESEARCH AND POLICIES FOR THE ECONOMIC GOVERNANCE OF THE EU AGRI-FOODS SUPPLY SYSTEMS: THE ROLE OF COLLECTIVE AGREEMENTS AND COOPERATIVES Perugia, Italy, 20th Aug. 2014, 2014 | Tóth József: Value creation and capturing: the case of the Hungarian agri-food SMEs, In: 89th Annual Conference, April 13-15, 2015, Warwick University, Coventry, UK. Konferencia helye, ideje: Coventry, Nagy-Britannia, 2015.04.13-2015.04.15. Paper 204229., 2015 | Tóth József: Value creation and capturing: are contracts on their job?: The case of Hungarian SMEs, Through the Lens of the Contract : Regulating AgriFood System in the Future of Europe, Perugia, Italy, 2015 | Tudjuk milyen bort iszunk?: A tudás alkalmazása a magyarországi szőlőtermelésben és borászatban: Konferencia Egerben – „Innováció a borászatban", Eger, Magyarország, 2015 | Tóth József: A bizalom szerepe az élelmiszerlánc koordinációjában, Konferencia, A vidékfejlesztés jelenlegi helyzete és jövőbeli kilátások, Romániai és Magyarországi tapasztalatok összevetése, Kolozsvár, Románia, 2015 | Tóth József: Tudjuk milyen bort iszunk? (Tudásteremtés és használat a magyarországi borvidékeken), Lázár Ede (szerk.): Gazdasági és üzleti kihívások a Kápát-medencében, Státus Kiadó, Csíkszereda, Románia, 69-83 pp., 2011 | Tóth, J., Török, Á.: Innovation Profile of the Hungarian Food SMEs., Management International Conference (MIC) 2011., 23–26 November 2011, Portorož, Slovenia, 2011 | Tóth, J., Török, Á.: Knowledge and Innovation in Agricultural Economy, 2nd International Conference on Emerging Economies. Knowledge and Sustainable Economic Development, Partium Christian University, Oradea, Romania, 2012 |
|
|
|
|
|
|
Back »
|
|
|