|
A fenntartható európai tradicionális sertéshús-előállítás (Fatty pig) és -fogyasztás vizsgálata feltételes választási modellekkel
|
súgó
nyomtatás
|
Ezen az oldalon az NKFI Elektronikus Pályázatkezelő Rendszerében nyilvánosságra hozott projektjeit tekintheti meg.
vissza »
|
|
Közleményjegyzék |
|
|
Balogh Péter: Tendenciák a magyarországi mangalicatartásban, , 2019 | Orsolya Bernadett Nagy, Lajos Nagy, Margit Csipkés, Péter Balogh: Analysis of the hungarian mangalica sector in present days, In: Gábor, Pintér; Szilvia, Csányi; Henrik, Zsiborács (szerk.) Innovation Challenges in the 21st Century, Pannon Egyetem Georgikon Kar (2019) p. 67., 2019 | Orsolya Nagy, Lajos Nagy, Margit Csipkés, Péter Lengyel, Mónika Harangi-Rákos, Péter Miklós Kőmíves, Péter Balogh: SWOT analysis of the Hungarian mangalica sector, In: András, Nábrádi; Katalin, Gál (szerk.) 1st Partium International Conference on Management. Trends in 21st Century., Partium Publishing House (2019) pp. 59-60., 2019 | Peter Balogh, Mónika Harangi-Rákos, Péter Kőmíves, Péter Lengyel, Dániel Fróna, Orsolya Nagy, Lajos Nagy: Analysing producer opinions about traditional pig keeping in Hungary, In: Ricardo, Bozzi (szerk.) X International Symposium of Mediterranean Pig : Book of Abstracts, [s.n.] (2019) p. 45., 2019 | Christoph Reich, Peter Balogh, Marta Alexy, Adam Tarcsi, Lajos Nagy: Pig Farm Participation of Blockchain-based Food Chains, , 2019 | Czine Péter, Nagy Lajos, Kőmíves Péter Miklós, Harangi-Rákos Mónika, Balogh Péter: Fogyasztói preferenciák vizsgálata egy tradicionális hústermékkel kapcsolatosan, , 2020 | Czine Péter, Török Áron, Horváth Péter, Balogh Péter: A fogyasztói magatartás elemzése feltételes választási modellekkel – a mangalicakolbász példáján, KÖZGAZDASÁGI SZEMLE 67: (5) pp. 474-494., 2020 | Czine Péter, Török Áron, Pető Károly, Horváth Péter, Balogh Péter: The Impact of the Food Labeling and Other Factors on Consumer Preferences Using Discrete Choice Modeling—The Example of Traditional Pork Sausage, NUTRIENTS 12: (6) 1768, 2020 | Nagy Orsolya Bernadett, Balogh Péter, Nagy Lajos: Fogyasztási és vásárlási szokások összehasonlítása egyetemi hallgatók körében az ipari sertés és a mangalica sertés vonatkozásában, Előadás a LXII. Georgikon Napok nemzetközi tudományos konferencián (2020. október 1-2.), 2020 | Nagy Orsolya Bernadett: A sertéshússal és a sertésből készült termékekkel kapcsolatos preferenciák vizsgálata egyetemista hallgatók körében, International Journal of Engineering and Management Sciences, 5(1), 131–141., 2020 | Nagy Orsolya Bernadett, Nagy Lajos: A rövid ellátási láncok szerepe az élelmiszeriparban, LOGISZTIKAI ÉVKÖNYV 2021: 57-65.oldal, 2021 | Nagy Orsolya Bernadett, Nagy Lajos, Czine Péter, Balogh Péter: The impact of African swine fever on the risk acceptance of Hungarian mangalica producers, Research In Pig Breeding (Kostelec nad Orlicí, Csehország) nemzetközi tudományos konferencia (2021. október 21.)Výzkumný ústav živočišné výroby (2021) ISBN: 9788074032615, 2021 | Marczin Tamás, Nagy Lajos, Szenderák János, Balogh Péter: Coronavirus and African Swine Fever as new challenges for the functioning of some European pig markets, Research In Pig Breeding (Kostelec nad Orlicí, Csehország) nemzetközi tudományos konferencia (2021. október 21.) Výzkumný ústav živočišné výroby (2021) ISBN: 978807403261, 2021 | Nagy, Orsolya Bernadett, Czine Péter, Balogh Péter, Nagy Lajos: Mangalicatermelői preferenciák és kockázatvállalási hajlandóság az afrikai sertéspestis árnyékában, KÖZGAZDASÁGI SZEMLE (megjelenésre elfogadott cikk), 2021 | Nagy Orsolya Bernadett:: Comparison of consumption and purchase habits for university students for industrially kept pigs and Mangalica pigs, APSTRACT tudományos folyóirat (megjelenésre elfogadott cikk), 2021 | Czine Péter, Török Áron, Pető Károly, Horváth Péter, Balogh Péter: The Impact of the Food Labeling and Other Factors on Consumer Preferences Using Discrete Choice Modeling—The Example of Traditional Pork Sausage, NUTRIENTS 12: (6) 1768, 2020 | Nagy, Orsolya Bernadett, Czine Péter, Balogh Péter, Nagy Lajos: Mangalicatermelői preferenciák és kockázatvállalási hajlandóság az afrikai sertéspestis árnyékában, KÖZGAZDASÁGI SZEMLE 68(12), 1315-1335., 2021 | Nagy Orsolya Bernadett:: Comparison of consumption and purchase habits for university students for industrially kept pigs and Mangalica pigs, APSTRACT tudományos folyóirat 15 : 3-4 Paper: 5, 2021 | Nagy Orsolya Bernadett, Balogh Péter, Nagy Lajos: Mangalica fogyasztási és vásárlási szokások vizsgálata egyetemi hallgatók körében, ÉLELMISZER, TÁPLÁLKOZÁS ÉS MARKETING (ISSN 2560-2551), 2022 | Czine Péter, Balogh Péter: Fogyasztói jellemzők hatása a mangalicakolbász vásárlására (Diszkrét választási kísérlet a preferencia és fizetési hajlandóság térben), ÉLELMISZER, TÁPLÁLKOZÁS ÉS MARKETING (ISSN 2560-2551), 2022 | Török Áron, Gorton Matthew, Yeh Ching-Hua, Czine Péter, Balogh Péter: Understanding Consumers’ Preferences for Protected Geographical Indications: A Choice Experiment with Hungarian Sausage Consumers, FOODS 11(7) Paper: 997., 2022 | Kiss Marietta, Czine Péter, Balogh Péter, Szakály Zoltán: The connection between manufacturer and private label brands and brand loyalty in chocolate bar buying decisions – A hybrid choice approach, APPETITE 177 Paper: 106145, 2022 | Balogh Gergely, Szakály Zoltán, Czine Péter, Balogh Péter: The main factors influencing consumers' preferences for "lab-grown pork" for Czech and Hungarian consumers, Research In Pig Breeding (Kostelec nad Orlicí, Csehország) konferencia, 2022 |
|
|
|
|
|
|
vissza »
|
|
|