Kezdőlap »
Projektek »
Publikációk »
Ortelius »
Súgó »
Konzorcium, társ p.: Baktériumos hervadással szemben ellenálló burgonya előállítása fogékonysági gének mutációjával
súgó
nyomtatás
Ezen az oldalon az NKFI Elektronikus Pályázatkezelő Rendszerében nyilvánosságra hozott projektjeit tekintheti meg.
vissza »
Projekt adatai
azonosító
132967
típus
K
Vezető kutató
Bánfalvi Zsófia
magyar cím
Konzorcium, társ p.: Baktériumos hervadással szemben ellenálló burgonya előállítása fogékonysági gének mutációjával
Angol cím
Consortional assoc.: Exploring disease susceptibility genes to produce bacterium wilt-resistant potato
magyar kulcsszavak
burgonya, Ralstonia, célzott mutáció, CRISPR/Cas9, transzkriptómika
angol kulcsszavak
potato, Ralstonia, targeted mutation, CRISPR/Cas9, transcriptomics
megadott besorolás
Növényi biotechnológia (Komplex Környezettudományi Kollégium)
80 %
Növénykórtan, molekuláris növénykórtan (Komplex Környezettudományi Kollégium)
10 %
Növénynemesítés (Komplex Környezettudományi Kollégium)
10 %
zsűri
Növénytermesztés, állattenyésztés
Kutatóhely
Genetika és Biotechnológia Intézet (MATE) (Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem)
résztvevők
Karsai-Rektenwald Flóra
Odgerel Khongorzul
Villányi Vanda
projekt kezdete
2019-12-01
projekt vége
2023-11-30
aktuális összeg (MFt)
15.509
FTE (kutatóév egyenérték)
3.81
állapot
aktív projekt
Projekt eseményei
2022-01-11 12:54:13
Résztvevők változása
2021-04-26 17:55:02
Résztvevők változása
vissza »
PUBv2.02 - Minden jog fenntartva ©, Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal
Adatbiztonság
»
Jogi feltételek
»
Oldaltérkép
»
Impresszum
»
Kapcsolat
»