Kezdőlap »
Projektek »
Publikációk »
Ortelius »
Súgó »
Virágpor pellet aromakerék kifejlesztése, táplálkozás-biológiai profilozása és élelmiszer-biztonsági kockázatbecslése
súgó
nyomtatás
Ezen az oldalon az NKFI Elektronikus Pályázatkezelő Rendszerében nyilvánosságra hozott projektjeit tekintheti meg.
vissza »
Projekt adatai
azonosító
135700
típus
FK
Vezető kutató
Sipos László
magyar cím
Virágpor pellet aromakerék kifejlesztése, táplálkozás-biológiai profilozása és élelmiszer-biztonsági kockázatbecslése
Angol cím
Development of pollen pellet’s flavour wheel, nutritional biological profiling and food safety risk assessment
magyar kulcsszavak
virágpor pellet, aroma, tápanyag összetétel, nehézfémek, peszticidek, kockázatbecslés
angol kulcsszavak
pollen pellet, aroma, nutritional composition, heavy metals, pesticides, risk assesment
megadott besorolás
Biokémia és élelmiszerkémia (Műszaki és Természettudományok Kollégiuma)
65 %
Ortelius tudományág:
Élelmiszerminőség
Élelmiszerbiztonság (Komplex Környezettudományi Kollégium)
35 %
zsűri
Kémia 2
Kutatóhely
Árukezelési és Érzékszervi Minősítési Tanszék (Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem)
résztvevők
Csóka Mariann
Marczika Andrásné dr. Sörös Csilla
projekt kezdete
2020-09-01
projekt vége
2024-08-31
aktuális összeg (MFt)
39.960
FTE (kutatóév egyenérték)
6.40
állapot
aktív projekt
vissza »
PUBv2.02 - Minden jog fenntartva ©, Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal
Adatbiztonság
»
Jogi feltételek
»
Oldaltérkép
»
Impresszum
»
Kapcsolat
»