Quorum sensing-gátló molekulák alkalmazása élelmiszerrontó élesztőgombák ellen
Angol cím
Utilization of quorum quenchers against food-contaminating yeasts
magyar kulcsszavak
quorum sensing, élesztőgomba, élelmiszerromlás
angol kulcsszavak
quorum sensing, yeasts, food spoilage
megadott besorolás
Kertészet (Komplex Környezettudományi Kollégium)
70 %
Mikrobiológia: virológia, bakteriológia, parazitológia, mikológia (Orvosi és Biológiai Tudományok Kollégiuma)
20 %
Biokémia és élelmiszerkémia (Műszaki és Természettudományok Kollégiuma)
10 %
zsűri
Növénytermesztés, állattenyésztés
Kutatóhely
Biotechnológiai és Mikrobiológiai Tanszék (Szegedi Tudományegyetem)
projekt kezdete
2022-11-01
projekt vége
2027-10-31
aktuális összeg (MFt)
28.017
FTE (kutatóév egyenérték)
3.20
állapot
aktív projekt
Projekt eseményei
2024-11-15 10:56:31
Kutatóhely váltás
A kutatás helye megváltozott. Korábbi kutatóhely: Mikrobiológiai Tanszék (Szegedi Tudományegyetem), Új kutatóhely: Biotechnológiai Tanszék (Szegedi Tudományegyetem).