Quorum sensing-gátló molekulák alkalmazása élelmiszerrontó élesztőgombák ellen  részletek

súgó  nyomtatás 
vissza »

 

Projekt adatai

 
azonosító
142122
típus PD
Vezető kutató Bencsik-Kerekes Erika Beáta
magyar cím Quorum sensing-gátló molekulák alkalmazása élelmiszerrontó élesztőgombák ellen
Angol cím Utilization of quorum quenchers against food-contaminating yeasts
magyar kulcsszavak quorum sensing, élesztőgomba, élelmiszerromlás
angol kulcsszavak quorum sensing, yeasts, food spoilage
megadott besorolás
Kertészet (Komplex Környezettudományi Kollégium)70 %
Mikrobiológia: virológia, bakteriológia, parazitológia, mikológia (Orvosi és Biológiai Tudományok Kollégiuma)20 %
Biokémia és élelmiszerkémia (Műszaki és Természettudományok Kollégiuma)10 %
zsűri Növénytermesztés, állattenyésztés
Kutatóhely Biotechnológiai és Mikrobiológiai Tanszék (Szegedi Tudományegyetem)
projekt kezdete 2022-11-01
projekt vége 2027-10-31
aktuális összeg (MFt) 28.017
FTE (kutatóév egyenérték) 3.20
állapot aktív projekt





 

Projekt eseményei

 
2024-11-15 10:56:31
Kutatóhely váltás
A kutatás helye megváltozott. Korábbi kutatóhely: Mikrobiológiai Tanszék (Szegedi Tudományegyetem), Új kutatóhely: Biotechnológiai Tanszék (Szegedi Tudományegyetem).




vissza »