Kezdőlap »
Projektek »
Publikációk »
Ortelius »
Súgó »
Fenntartható gyermekétkeztetés - Élelmiszer hulladékok mennyiségének csökkentése és az újrahasznosítás lehetőségeinek feltárása
súgó
nyomtatás
Ezen az oldalon az NKFI Elektronikus Pályázatkezelő Rendszerében nyilvánosságra hozott projektjeit tekintheti meg.
vissza »
Projekt adatai
azonosító
142198
típus
PD
Vezető kutató
Tóth András József
magyar cím
Fenntartható gyermekétkeztetés - Élelmiszer hulladékok mennyiségének csökkentése és az újrahasznosítás lehetőségeinek feltárása
Angol cím
Sustainable school catering - Reduction of school food waste and modelling the reuse of unserved food
magyar kulcsszavak
hulladék menedzsment, élelmiszer-hulladék, élelmiszer újra hasznosítás, közétkeztetés
angol kulcsszavak
waste management, food waste, food reuse, contract catering
megadott besorolás
Gazdálkodástudomány (Bölcsészet- és Társadalomtudományok Kollégiuma)
40 %
Közgazdaságtudomány (Bölcsészet- és Társadalomtudományok Kollégiuma)
30 %
Élelmiszerbiztonság (Komplex Környezettudományi Kollégium)
30 %
zsűri
Gazdaság
Kutatóhely
InDeRe Élelmezéskutató és Innovációs Intézet Nonprofit Kft.
projekt kezdete
2022-10-01
projekt vége
2025-09-30
aktuális összeg (MFt)
28.131
FTE (kutatóév egyenérték)
1.50
állapot
aktív projekt
vissza »
PUBv2.02 - Minden jog fenntartva ©, Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal
Adatbiztonság
»
Jogi feltételek
»
Oldaltérkép
»
Impresszum
»
Kapcsolat
»