Helyi élelmiszer rendszerek és rövid ellátási láncok a poszt-COVID társadalomban  részletek

súgó  nyomtatás 
vissza »

 

Projekt adatai

 
azonosító
143247
típus FK
Vezető kutató Benedek Zsófia
magyar cím Helyi élelmiszer rendszerek és rövid ellátási láncok a poszt-COVID társadalomban
Angol cím Local food systems and short food supply chains in the post-COVID society
magyar kulcsszavak fenntarthatóság, kisléptékű gazdálkodó, termelői piac, bevásárló közösség, koronavírus, járvány
angol kulcsszavak sustainability; small-scale farmer; farmers' market; buying club; coronavirus; pandemic
megadott besorolás
Gazdálkodástudomány (Bölcsészet- és Társadalomtudományok Kollégiuma)100 %
zsűri Gazdaság
Kutatóhely Közgazdaság-tudományi Intézet (HUN-REN Közgazdaság- és Regionális Tudományi Kutatóközpont)
résztvevők Bakucs Lajos Zoltán
Baráth Lajos
Fertő Imre
Nemes Gusztáv
Shemshadshamsabad Masoomeh
projekt kezdete 2022-09-01
projekt vége 2026-08-31
aktuális összeg (MFt) 41.732
FTE (kutatóév egyenérték) 6.09
állapot aktív projekt





 

Projekt eseményei

 
2023-02-08 15:00:14
Résztvevők változása




vissza »