Kezdőlap »
Projektek »
Publikációk »
Ortelius »
Súgó »
Mecenatúra pályázat az 5. FoodConf: Nemzetközi Élelmiszertudományi és Technológiai Konferencia hazai szervezésére
súgó
nyomtatás
Ezen az oldalon az NKFI Elektronikus Pályázatkezelő Rendszerében nyilvánosságra hozott projektjeit tekintheti meg.
vissza »
Projekt adatai
azonosító
149316
típus
MEC_SZ
Vezető kutató
Takács Krisztina
magyar cím
Mecenatúra pályázat az 5. FoodConf: Nemzetközi Élelmiszertudományi és Technológiai Konferencia hazai szervezésére
Angol cím
Grant application for the 5th International Conference on Food Science and Technology
magyar kulcsszavak
Élelmiszertudomány, Technológia, Innováció
angol kulcsszavak
Food Science, Technology, Innovation
megadott besorolás
Biokémia és élelmiszerkémia (Kutatási Kiválósági Tanács)
70 %
Analitikai kémia (Kutatási Kiválósági Tanács)
30 %
zsűri
Mecenatúra 2. alprogram
Kutatóhely
Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet (MATE) (Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem)
projekt kezdete
2024-12-01
projekt vége
2025-11-30
aktuális összeg (MFt)
10.000
FTE (kutatóév egyenérték)
0.00
állapot
támogatási döntés megtörtént
vissza »
PUBv2.02 - Minden jog fenntartva ©, Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal
Adatbiztonság
»
Jogi feltételek
»
Oldaltérkép
»
Impresszum
»
Kapcsolat
»