|
Gabonaminősítő módszerek fejlesztését megalapozó kutatások
|
súgó
nyomtatás
|
Ezen az oldalon az NKFI Elektronikus Pályázatkezelő Rendszerében nyilvánosságra hozott projektjeit tekintheti meg.
vissza »
|
|
Közleményjegyzék |
|
|
Haraszi, R., Gras, P.W , Tömösközi, S.,M. Morell, Salgó, A., Békés, F.: Application of a MicroZ-arm Mixer to Characterize mixing properties and water absorption of wheat flour, Cereal Chemistry, 2004 | Nagy Gábor(Témavezető: Tömösközi Sándor): Mikroméretű búzaliszt minősítő módszerek összehasonlítása, Diplomamunka, 2004 | Kindler Ákos(Témavezető: Tömösközi Sándor): Búzaminősítő reológai módszerek összehasonlítása, Diplomamunka, 2004 | Tömösközi, S.1 – Kindler, Á.1 – Haraszi, R.2 - Nagy, G.1 - Rakszegi, M.3 – Varga, J.1 - Békés, F.2: Application of micro-scale methods for the determination of rheological properties of wheat flour dough, Proceedings of ICC Conference 2004, 2004 | Haraszi Réka (Témavezető: Tömösközi Sándor): Gabonacsíra és amarant fehérjék funkcionális jellemzése modell és komplex rendszerekben, BME, 2002 | Kis Zoltán (Témavezető: Tömösközi Sándor): A búza sütőipari minőségét befolyásoló paraméterek komplex vizsgálata, BME, 2002 | Pavletits Anik¨® Lilla(T¨¦mavezető: Tömösközi S¨¢ndor): ¦¸-gliadinok vizsg¨¢lata MALDI-TOF-MS k¨¦sz¨¹l¨¦kkel, Diplomamunka, 2004 | Haraszi Réka (Témavezető: Tömösközi Sándor): Lisztminősítés mikromódszerekkel, BME, 2002 | Tömösközi, S.1, Békés, F.2,3, Haraszi, R.1,2, Gras, P.W.2,3, Varga, J.1, Salgó, A.1,: Application of Micro Z-arm mixer in wheat research - Effect of protein addition on mixing properties of wheat dough, Periodica Polytechnika, 2003 | S. Tömösközi1, J. Varga1, P. Gras2, C. Rath2, D. Fodor3, J. Nánási, A. Salgó1, and F. Békés2: Micro scale instruments for wheat testing, Proceedings of ICC Conference 2002, 2003 | Tömösközi, S.– Varga János – Salgó András: A minőségi búza funkcionális tulajdonságainak meghatározása mikro-reológiai módszerekkel, Minőségi búzatermelés a Pannon térségben konferencia, 2003 | Tömösközi, S.1 – Kindler, Á.1 – Varga János – Salgó András Békés, F.: Új mikro-módszerek alkalmazása a gabonaminősítésben, MTA-KÉKI-MÉTE Kollokvium, 2003 | S.Tömösközi, Á.Kindler, R.Haraszi, G Nagy, M. Rakszegi, J.Varga, F.Békés: Application of Micro-scale methods for the determination of rheological properties of wheat flour dough, Proceedings of 12th ICC Cereal & Bread Congress, Harrogate, 2004 | S. Tömösközi1, Á. Kindler1, J. Varga1, M. Rakszegi2, L. Láng2, Z. Bedő2, O. Baticz1, R. Haraszi3 and F. Békés3:: Determination of breadmaking quality of wheat flour dough with different macro and micro mixers, 8th Guten Workshop, Witerbo, Italy, 2003 | Tömösközi Sándor, Nánási József*, Nádosi Márta, Ernyei Klára, Szaniszló Tímea,: Mikromódszerek fejlesztése és alkalmazása a lisztminősítésben, Hungalimentaria Lab 2005, 2005 | Tömösközi, S.1 – Kindler, Á.1 – Varga, J.1 – Rakszegi, M. -Láng, L.2 – Bedő, Z.2 –: Determination of breadmaking quality of wheat flour dough, ICC Conference 2005, Bécs, 2005 | Sándor Tömösközi1, Márta Nádosi1, Klára Ernyei1, József Nánási2, and János Varga1: DDEVELOPMENT OF SMAL-SCALE METHODS FOR MEASURING WHEAT QUALITY – A NEW INSTRUMENT FOR DETERMINATION OF SEDIMENTATION VALUE*, ICC Conference 2005, Bécs, 2005 |
|
|
|
|
|
|
vissza »
|
|
|