|
Környezeti tényezők hatása egyes laktobacillusok biogén amin és bakteriocin bioszintézisére
|
súgó
nyomtatás
|
Ezen az oldalon az NKFI Elektronikus Pályázatkezelő Rendszerében nyilvánosságra hozott projektjeit tekintheti meg.
vissza »
|
|
Közleményjegyzék |
|
|
Sándor,E., Németh, E., Zalán,Z.: Selection of lactic acid bacteria for fermentation of root vegetables, 2. Central Eur. congr. on Food, 26-28. april, Budapest, Book of Abstracts, P-N_65, p.229, 2004 | Sándor, E.: Sárga répa nitrát és nitrit tartalmának alakulása tejsavas fermentáció során, MÉTE XV. Országos Tud. Diákköri Konf előadásainak tartalmi kivonata, p.101-104. BKÁE ÉTK,, 2004 | Baráth, Á.,Halász,A., Németh,E., Zalán,Z.,: Selection of LAB strains for fermented red beet juice, Eur.Food Res.Rechnol. 218, 184-187, 2004 | Baráth, Á.,Halász,A., Németh,E., Zalán,Z.,: Selection of LAB strains for fermented red beet juice, Eur.Food Res.Rechnol. 218, 184-187, 2004 | Zalán,Z., Németh,E., Baráth,Á., Halász,A.: the influence of growth medium on antibacterial metabolite production of Lactobacillus strains, Food Technol. Biotechnol. 43 (3) 219-225, 2005 | Zalán,Z.,Baráth, Á., Halász, A.: inhibitory effect of crude and partially purified bacteriocin fraom Lactobacillus strains on yeast., 2.nd central Eur. Congr. on Food ,26.-28.April 2004, Budapest Book of Abstracts, P-S 61. p.229, 2004 | Baráth,Á., Halász,A., Sándor,E.: Changes in nitrate content of root-vegetables during lactofermentation, Food Micro,2004,12.-16. september, Portoroz,Book of Abstracts, P09-14 ,p.218, 2004 | Zalán,Z., Baráth,Á., Halász,A.: The influence of Lactobacillus growth medium on the inhibitory effect of bacteriocin, Food Micro, 2004, 12.-16- September, Portoroz,book of Abstracts, P19-15, p. 219, 2004 | Németh, E., Halász,A., Baráth, Á.: Production os hydrogen peroxide by lactic acid bacteria as influenced by media used for propagation of cells., Food Micro 2004, 12-16. September, Portoroz, Book of AbstractsP09-16, p.220,, 2004 | Zalán,Z., Baráth,Á.,Halász,A.: Effect of bactericin producing Lactobacillus strains on growth of yeast, 23.ISSY, 26.29. August,abstracts, p. 120, 2003 | Németh, e., Koninkx,J., Malago.J.: Microbial products of Lactobacilli inhibit salmonella induced Interleukin-8 synthesis, Lippay-Ormos-Vas, Scintific Conf. Abstracts,2003, 6.-7- Nov.,p.174, 2003 | Zalán,Z., Baráth,Á.,Halász,A.: Inhibition of spoilage yeast by Lactobacilli, Lippay-Ormos-Vas scientific conf. abstracts, 2003,6.-7. Nov. p.197, 2003 | Halász,A.,baráth,Á.,Németh,E.,Zalán,Z.: selection aspects of LAB strains for breadmaking, Int. Congr. FLOUR-BREAD 03., 19.22.Nov.,2003,Proceedings p.238-243, 2004 | Szekér,K., Beczner,J.: Influence ofLactic acid bacteria on food-borne pathogen microorganims, FEMS Congr, 2003,abstracts,p.162, 2003 | Baráth,Á., Ahmed,A., Halász,A.: Stress induced biochemical changes in Lactobacilli, Food Micro 2002, Proceedings,270, 2002 | Németh,E., Baráth,Á., Halász,A.: Investigation of interaction between Aspergillus moulds and lactic acid bactria, Food Micro 2002, Proceedings, p.258-, 2002 | Zalán Z.: Tejsavbaktériumokkal termelt bakteriocinek hatása élesztőkre, BCE(SZIE) ÉTK diplomamunka, 2002 | Sándor,E., Németh, E., Zalán,Z.: Selection of lactic acid bacteria for fermentation of root vegetables, 2. Central Eur. congr. on Food, 26-28. april, Budapest, Book of Abstracts, P-N_65, p.229, 2004 |
|
|
|
|
|
|
vissza »
|
|
|