|
Ezen az oldalon az NKFI Elektronikus Pályázatkezelő Rendszerében nyilvánosságra hozott projektjeit tekintheti meg.
vissza »
|
|
Közleményjegyzék |
|
|
Németh Á., Sevella B.: New possibilities for the production of the glycerol derivatives with enzymatic bioonversion, Magyar Mikrobiológiai Társaság 2005. évi Nagygyűlése és 1st Central European Forum for Microbiology, Keszthely, 2005.10. 28 előadás, 2005 | Németh Á., Sevella B.: Forschungen für enzymatische Herstellungen der industriellen wertvollen Glyzerin-Derivate, 17. Frühlingsakademie, Balatonfüred, 2005.05. 06 előadás, 2005 | Németh Á., Kupcsulik B. és Sevella B.: Többenzimes (membrán)reaktor modellezése, Műszaki Kémiai Napok 2004, Veszprém előadás, 2004 | Németh Á. Sevella B.: Glicerinszármazékok biotechnológiai előállítása, X. Fermentációs Kollokvium, Keszthely előadás, 2004 | Pécs Miklós: Festékkromatográfia alkalmazása különböző enzimek kinyerésére,, Műszaki Kémiai Napok’04, Veszprém, 2004 április 20-22., 2004 | Nguyen DQ, Rezessy-Szabó JM, Bujna E, Hoschke Á: Potential of galactosidases to improve the nutritional value and functionality of food., 2nd Central European Conference on Food, Budapest, 2004 | Nguyen DQ, Fraga ASC, Rezessy-Szabó JM, Hoschke Á: Thermomyces lanuginosus élelmiszeripari jelentőségű intracelluláris enzimei., Magyar Mikrobiológiai Társaság 2002. évi nagygyűlése és X. Fermentációs Kollokvium, Keszthely, 2004 | 3. Bujna E, Szappanos J, Rezessy-Szabó JM, Nguyen DQ, Hoschke Á: Fonalas gomba fitáz enzim termelése és tisztítása., Magyar Mikrobiológiai Társaság 2002. évi nagygyűlése és X. Fermentációs Kollokvium, Keszthely, 2004 | Á. Németh and B.Sevella: Development of a new bioprocess for production of 1,3-propanediol. I: Modelling of glycerol bioconversion to 1,3-propanediol with Klebsiella pneumoniae enzymes, Applied Micriobiology and Biotechnology megjelenésalatt,elfogadott, 2007 | Németh Á., Sevella B.: Melléktermékek visszaszorítása enzymes membránreaktornban glicerin biokonverzió esetén, 33.Műszaki Kémiai Napok 2005, Veszprém előadás, 2005 | Pécs, M: Isolation of Malate Dehydrogenase with Dye-Ligand Chromatography, Proc. 12th Eur. Conference on Biotechnology, Copenhagen, 22-24. Aug. 2005, 2005 | Rezessy-Szabó JM, Nguyen DQ, Dücső L, Hoschke Á: Production and purification of -galactosidases from Thermomyces lanuginosus, First Central European Forum for Microbiology, Abstract in Acta Microbiologica et Immunologica Hungarica 52: 131, 2005 | Nguyen DQ, Rezessy-Szabó JM, Bhat MK, Hoschke Á: Purification and some properties of -fructofuranisidase from Aspergillus niger IMI303386, Process Biochemistry 40: 2461-2466, 2005 | Dücső L, Nguyen DQ, Rezessy-Szabó JM: Transzgalakto-oligoszacharidok előállítási lehetőségeinek tanulmányozása., Lippay-Ormos-Vas Tudományos Ülésszak, Budapest, 2005 | Szappanos J: Környezeti paraméterek hatása Thermomyces lanuginosus termofil gomba fitáz aktivitására, XXVII. OTDK, Agrártudományi Szekció, Szarvas, 2005 | Rezessy-Szabó: Thermomyces lanuginosus eredetű alfa-galaktozidáz enzim előállítása és jellemzése., PhD értekezés, BKÁE, 2003 | Nguyen DQ, Rezessy-Szabó JM, Hoschke Á: Some properties of -fructofuranosidase from Aspergillus niger, 14th International Congress of the Hungarian Society for Microbiology,, 2003 | Nguyen DQ,: Studies on some carbohydlolases with nutrition potential, PhD Theses, SZIE, 2003 | Rezessy-Szabó JM, Lefler DD, Nguyen DQ, Hoschke Á: Szénforrások hatása azalfa-galaktizidáz enzim szintézisére, Lippay-Ormos-Vas nemzetközi Tudományos Ülésszak, Budapest, 2003 | Rezessy-Szabó JM, Nguyen DQ, Bujna E, Takács K, Kovács M, Hoschke Á: Thermomyces lanuginosus CBS 395.62/b strain as rich source of -galactosidase enzyme, Food Technol. Biotechnol. 41:55-59, 2003 | Rezessy-Szabó JM, Nguyen DQ, Bujna E, Takács K, Kovács M, Hoschke Á: Thermomyces lanuginosus CBS 395.62/b strain as rich source of -galactosidase enzyme, Food Technol. Biotechnol. 41:55-59, 2003 | Bujna E, Szappanos J, Rezessy-Szabó JM, Nguyen DQ, Hoschke Á: Fonalas gomba fitáz enzim termelése és tisztítása, Mikrobiológiai Társaság 2004. évi nagygyűlése és X. Fermentációs Kollokvium, Keszthely, 2004 | Nguyen DQ, Fraga Araújo SC, Rezessy-Szabó JM, Hoschke Á: Thermomyces lanuginosus élelmiszeripari jelentőségű intracelluláris enzimei, Magyar Mikrobiológiai Társaság 2004. évi nagygyűlése és X. Fermentációs Kollokvium, Keszthely, 2004 | Nguyen DQ, Rezessy-Szabó JM, Bhat MK, Hoschke Á: Purification and some properties of -fructofuranosidase from Aspergillus niger IMI303386, Process Biochemistry 40: 2461-2466,, 2005 | Dücső L, Nguyen DQ, Rezessy-Szabó JM: Környezeti paraméterek hatása transzgalakto-oligoszacharidok enzimes előállítására, Magyar Mikrobiológiai Társaság 2006. évi Nagygyűlése, Keszthely, 2006 | Rezessy-Szabó JM, Nguyen DQ, Hoschke Á, Hajós Gy, Claeyssens M: A novel thermostable -galactosidase from the thermophilic fungus Thermomyces lanuginosus CBS 395.62/b: purification and characterization, BBA-General Subjects 1770:55-62,, 2007 | Németh Á., Sevella B.: A glicerin hasznosításának legújabb fejleményei, Magyar Mikrobiológiai Társaság 2006. évi Nagygyűlése és 1st Central European Forum for Microbiology, Keszthely, 2005.10. 28 előadás, 2006 | Németh Á., Sevella B.: Új eredmények a glicerin enzimes biokonverziója területén, 34. Műszaki Kémiai Napok '06, Veszprém, 2006.04. 26. előadás, 2006 | Németh Á., Sevella B.: A glicerin hasznosításának legújabb fejleményei, A Magyar Mikrobiológiai Társaság 2006. évi Nagygyűlése, Keszthely, 2006.10.20. előadás, 2006 | Németh Á. és Sevella B: Technológia fejlesztés a glicerin enzimatikus hasznosítására, 35. Műszaki Kémiai Napok '07, Veszprém, 2007.04. 26. előadás, 2007 |
|
|
|
|
|
|
vissza »
|
|
|