|
Ultra alacsony oxigén-tartalmú légtérben hűtvetárolt zöldségfélék minőségének alakulása a sajátos termékjellemzők figyelembevételével
|
súgó
nyomtatás
|
Ezen az oldalon az NKFI Elektronikus Pályázatkezelő Rendszerében nyilvánosságra hozott projektjeit tekintheti meg.
vissza »
|
|
Közleményjegyzék |
|
|
Muha, V., Zsom, T., Herppich, W., Balla, Cs.: Étkezési paprika (Capsicum anuum cv. Kárpia) posztharveszt időszak alatti minőségváltozásának vizsgálata roncsolásmentes állománymérési módszerekkel, Hajtatás, korai termesztés, 36 (2), 22-26., 2005 | Sáray, T., Felföldi, J., Koncz, Á., Horti, K., Muha, V., Emekandoko, A.: A minősémegőrzés lehetősége és annak előrejelzése zöldségfélék hűtőtárolásánál, Lippay-Ormos-Vas Tudományos Ülésszak, Budapest, 2005 | A. Emekandoko, K. Horti, T. Sáray: Chances of keeping quality of fresh, raw, early potatoes, with special regard to storage in controlled atmosphere, Acta Alimentaria, 35 (4), pp. 493-500, 2006 | Sáray T.: Lehetőségek és korlátok: zöldségfélék hűtőtárolása szabályozott légtérben II., Hűtőipar, 54 (3) pp.9-10., 2006 | Sáray T.: Lehetőségek és korlátok: zöldségfélék hűtőtárolása szabályozott légtérben I., Hűtőipar, 54 (2) pp.6-8., 2006 | Sáray, T., Felföldi, J., Koncz, K-né, Horti, K., Emekandoko, A.: Predikciós célokra használható termék- és minőségjellemzők étkezési burgonya hűtőtárolásánál, Magyar Táplálkozástudományi Társaság XXXI. vándorgyűlés, Keszthely (közlésre elfogadva), 2006 | Albahári, E.: A minőségmegőrzés esélye étkezési paprikánál ultra alacsony oxigén-tartalmú hűtött tárolótérben, diplomamunka, MSc, BCE, ÉTK, HÁT, 2007 | Hitka, G., Balla, Cs.: Klorofill fluoreszcencia változásának vizsgálata oxigénküszöb meghatározása céljából, Lippay János-Ormos Imre-Vas Károly Tudományos Ülésszak, Budapest, 2007 | Sáray, T., Balla, Cs., Felföldi, J., Koncz, Á., Zsomné Muha, V., Horti, K., Polyákné Fehér, K., Zsom, T., Hitka, G., Albahári, E.: Étkezési paprika ultra alacsony oxigéntartalmú tárolótérben, Lippay János-Ormos Imre-Vas Károly Tudományos Ülésszak, Budapest, 2007 | Sáray, T., Felföldi, J., Koncz, A., Horti, K., Zsom-Muha, V., Emekandoko, A.: Product and quality characterictics for predictive purposes in case of cold storage of potato, Acta Alimentaria (közlésre elküldve), 2008 |
|
|
|
|
|
|
vissza »
|
|
|