Consortional assoc.: New aspects in wheat breeding: improvement of the bioactive component composition and its effects  Page description

Help  Print 
Back »

 

Details of project

 
Identifier
112179
Type K
Principal investigator Tömösközi, Sándor
Title in Hungarian Konzorcium, társ p.: Új szempontok a búzanemesítésben: a bioaktív komponens-összetétel javítása és annak hatásai
Title in English Consortional assoc.: New aspects in wheat breeding: improvement of the bioactive component composition and its effects
Keywords in Hungarian búza, bioaktív kompononsek, pentozánok, tészta-reológia
Keywords in English wheat, bioactive compounds, pentosans, dough rheology
Discipline
Biochemistry and Food Chemistry (Council of Physical Sciences)50 %
Ortelius classification: Food quality
Analytical Chemistry (Council of Physical Sciences)35 %
Ortelius classification: Instrumental analysis
Plant breeding (Council of Complex Environmental Sciences)15 %
Panel Plant and animal breeding
Department or equivalent Department of Applied Biotechnology and Food Science (Budapest University of Technology and Economics)
Participants Bagdi, Attila
Bucsella, Blanka
Gergely, Szilveszter
Hajas, Lívia
Izsó, Eszter
Szendi, Szilvia
Török, Kitti
Starting date 2015-01-01
Closing date 2019-12-31
Funding (in million HUF) 24.919
FTE (full time equivalent) 12.12
state running project





 

Events of the project

 
2018-06-15 11:19:15
Résztvevők változása
2017-06-28 14:23:00
Résztvevők változása
2016-04-14 12:39:18
Résztvevők változása




Back »