Breeding and production technology development of sour- and sweet cherry varieties with high antioxidant capacity  Page description

Help  Print 
Back »

 

Details of project

 
Identifier
123579
Type INN
Principal investigator Takács, Ferenc
Title in Hungarian Magas beltartalmi értékű meggy- és cseresznyefajták nemesítése és technológiafejlesztése
Title in English Breeding and production technology development of sour- and sweet cherry varieties with high antioxidant capacity
Keywords in Hungarian meggy, cseresznye, antioxidáns, rezisztencia nemesítés, intenzív termesztés, alanyhasználat
Keywords in English sour cherry, cherry, breeding, high density orchard, cherry rootstock
Discipline
Horticulture (Council of Complex Environmental Sciences)100 %
Ortelius classification: Gardening
Panel Plant and animal breeding
Department or equivalent Fruitculture Research Institute (FRI) (National Agricultural Research and Innovation Centre)
Participants Kovács, Csilla
Kovácsné Békefi, Zsuzsanna
Nagyné Sárdi, Éva
Preininger, Éva
Szügyi, Sándor
Tóth, Tímea
Vaszily, Barbara
Starting date 2017-09-01
Closing date 2020-08-31
Funding (in million HUF) 35.970
FTE (full time equivalent) 8.40
state running project




Back »