Production of prebiotic and antimicrobial agents by microbial enzymes  Page description

Help  Print 
Back »

 

Details of project

 
Identifier
134886
Type FK
Principal investigator Takó, Miklós
Title in Hungarian Prebiotikus és antimikrobiális hatóanyagok előállítása mikrobiális enzimekkel
Title in English Production of prebiotic and antimicrobial agents by microbial enzymes
Keywords in Hungarian antioxidatív növények, biohulladékok, élelmiszer- és takarmány-adalékok, fonalas gombák, béta-glikozidázok, enzimatikus szintézis, hidrolízis, antioxidáns fenolok, oligoszacharidok, alkil-glikozidok
Keywords in English antioxidative plants, biowastes, food and feed additives, filamentous fungi, beta-glycosidases, enzymatic synthesis, hydrolysis, phenolic antioxidants, oligosaccharides, alkyl-glycosides
Discipline
Horticulture (Council of Complex Environmental Sciences)70 %
Ortelius classification: Gardening
Microbiology: virology, bacteriology, parasitology, mycology (Council of Medical and Biological Sciences)20 %
Ortelius classification: Microbiology
Biochemistry and Food Chemistry (Council of Physical Sciences)10 %
Ortelius classification: Food additives
Panel Plant and animal breeding
Department or equivalent Department of Microbiology (University of Szeged)
Participants Homa, Mónika
Kimani, Bernard Gitura
Kocsubé, Sándor
Kovács, Tamás
Krisch, Judit
Marik, Tamás
Nyilasi, Ildikó
Szekeres, András
Varga, Mónika
Varga, Mónika
Volford, Bettina
Starting date 2020-09-01
Closing date 2024-08-31
Funding (in million HUF) 39.924
FTE (full time equivalent) 18.15
state running project





 

Events of the project

 
2023-10-31 14:55:23
Résztvevők változása
2022-01-27 11:03:21
Résztvevők változása
2021-09-14 14:18:31
Résztvevők változása




Back »