Startpage »
Projects »
Publications »
Ortelius classification »
Help »
In vitro investigation of the bioaccessibility of food components in digestion simulation model
Help
Print
Here you can view and search the projects funded by NKFI since 2004
Back »
Details of project
Identifier
135294
Type
K
Principal investigator
Abrankó, László
Title in Hungarian
Élelmiszeralkotók biológiai hozzáférhetőségének vizsgálata in vitro emésztésszimulációs modellben
Title in English
In vitro investigation of the bioaccessibility of food components in digestion simulation model
Keywords in Hungarian
biológiai hozzáférhetőség, emésztési modell, nutriensek, bioaktív alkotók
Keywords in English
bioaccessibility, digestion model, nutrients, bioactive compounds
Discipline
Biochemistry and Food Chemistry (Council of Physical Sciences)
50 %
Ortelius classification:
Food quality
Analytical Chemistry (Council of Physical Sciences)
50 %
Ortelius classification:
Instrumental analysis
Panel
Chemistry 2
Department or equivalent
Élelmiszerminőségi, -biztonsági és Táplálkozástudományi Intézet (Hungarian University of Agriculture and Life Sciences)
Participants
Benes, Eszter Luca
Mednyánszky, Zsuzsa
Tormási, Judit
Starting date
2020-09-01
Closing date
2024-08-31
Funding (in million HUF)
46.312
FTE (full time equivalent)
2.00
state
running project
Events of the project
2024-01-08 15:15:55
Résztvevők változása
Back »
PUBv2.02 - © National Research, Development And Innovation Office
Security
»
Legal disclaimer
»
Sitemap
»
Impressum
»
Contact
»