In vitro investigation of the bioaccessibility of food components in digestion simulation model  Page description

Help  Print 
Back »

 

Details of project

 
Identifier
135294
Type K
Principal investigator Abrankó, László
Title in Hungarian Élelmiszeralkotók biológiai hozzáférhetőségének vizsgálata in vitro emésztésszimulációs modellben
Title in English In vitro investigation of the bioaccessibility of food components in digestion simulation model
Keywords in Hungarian biológiai hozzáférhetőség, emésztési modell, nutriensek, bioaktív alkotók
Keywords in English bioaccessibility, digestion model, nutrients, bioactive compounds
Discipline
Biochemistry and Food Chemistry (Council of Physical Sciences)50 %
Ortelius classification: Food quality
Analytical Chemistry (Council of Physical Sciences)50 %
Ortelius classification: Instrumental analysis
Panel Chemistry 2
Department or equivalent Élelmiszerminőségi, -biztonsági és Táplálkozástudományi Intézet (Hungarian University of Agriculture and Life Sciences)
Participants Benes, Eszter Luca
Mednyánszky, Zsuzsa
Tormási, Judit
Starting date 2020-09-01
Closing date 2024-08-31
Funding (in million HUF) 46.312
FTE (full time equivalent) 2.00
state running project





 

Events of the project

 
2024-01-08 15:15:55
Résztvevők változása




Back »