Development of novel sensory methods for solving food science problems  Page description

Help  Print 
Back »

 

Details of project

 
Identifier
137577
Type FK
Principal investigator Gere, Attila
Title in Hungarian Új érzékszervi módszerek fejlesztése élelmiszertudmányi problémák megoldására
Title in English Development of novel sensory methods for solving food science problems
Keywords in Hungarian élelmiszer, illékony komponensek, szenzometria, szemkamera, virtuális valóság, érzelem elemzés
Keywords in English food, voltile compounds, sensometrics, eye-tracking, virtual reality, emotion analysis
Discipline
Agricultural engineering (Council of Complex Environmental Sciences)80 %
Ortelius classification: Food products
Biochemistry and Food Chemistry (Council of Physical Sciences)20 %
Ortelius classification: Food quality
Panel Complex agricultural sciences
Department or equivalent Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet (MATE) (Hungarian University of Agriculture and Life Sciences)
Participants Geréné Radványi, Dalma
Kókai, Zoltán
Starting date 2021-09-01
Closing date 2025-08-31
Funding (in million HUF) 39.875
FTE (full time equivalent) 8.60
state running project





 

Events of the project

 
2021-02-05 13:15:36
Kutatóhely váltás
A kutatás helye megváltozott. Korábbi kutatóhely: Árukezelési és Érzékszervi Minősítési Tanszék (Szent István Egyetem), Új kutatóhely: Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet (MATE) (Szent István Egyetem).




Back »