Research on the dietary utilization of functional DH spelt wheat lines: the effect of inheritance, environmental and processing technologies on the fermentable carbohydrate conent.  Page description

Help  Print 
Back »

 

Details of project

 
Identifier
138416
Type K
Principal investigator Pauk, János
Title in Hungarian Funkcionális célú DH tönkölybúza törzsek dietetikai hasznosíthatóságának kutatása: öröklődés-, környezet-, feldolgozástechnológiák hatása a fermentálható szénhidráttartalomra
Title in English Research on the dietary utilization of functional DH spelt wheat lines: the effect of inheritance, environmental and processing technologies on the fermentable carbohydrate conent.
Keywords in Hungarian tönkölybúza, FODMAP, élelmiszer-technológia, DH vonal,
Keywords in English spelt wheat, FODMAP, food technology, DH line,
Discipline
Plant breeding (Council of Complex Environmental Sciences)70 %
Plant biotechnology (Council of Complex Environmental Sciences)30 %
Panel Plant and animal breeding
Department or equivalent Cereal Research Non-Profit Limited Company
Participants Ács, Péterné
Békés, Ferenc
Berényi, Attila
Langó, Bernadett
Lantos, Csaba
Pauk, Jánosné
Starting date 2021-10-01
Closing date 2025-09-30
Funding (in million HUF) 47.873
FTE (full time equivalent) 3.60
state running project




Back »