A hepatitis E vírus állat-egészségügyi és élelmiszer-biztonsági jelentősége sertésben és nyúlban  részletek

súgó  nyomtatás 
vissza »

 

Projekt adatai

 
azonosító
112730
típus K
Vezető kutató Forgách Petra Éva
magyar cím A hepatitis E vírus állat-egészségügyi és élelmiszer-biztonsági jelentősége sertésben és nyúlban
Angol cím The animal health and food-safety significance of hepatitis E virus in swine and rabbit
magyar kulcsszavak hepatitis E vírus, sertés, nyúl, állat-egészségügy, élelmiszer-biztonság, zoonózis
angol kulcsszavak hepatitis E virus, swine, rabbit, animal health, food-safety, zoonosis
megadott besorolás
Állatorvos-tudomány (Komplex Környezettudományi Kollégium)50 %
Ortelius tudományág: Állatorvos-tudomány
Élelmiszerbiztonság (Komplex Környezettudományi Kollégium)25 %
Zoonózisok (Komplex Környezettudományi Kollégium)25 %
zsűri Növénytermesztés, állattenyésztés
Kutatóhely Járványtani és Mikrobiológiai Tanszék (Szent István Egyetem)
résztvevők Bakonyi Tamás
Bányai Krisztián
Erdélyi Károly
Gyuranecz Miklós
Laczay Péter
projekt kezdete 2014-09-01
projekt vége 2016-06-30
aktuális összeg (MFt) 8.065
FTE (kutatóév egyenérték) 1.80
állapot aktív projekt




vissza »