Az élelmiszer termelés és fogyasztás innovációs alkalmazkodása  részletek

súgó  nyomtatás 
vissza »

 

Projekt adatai

 
azonosító
120563
típus K
Vezető kutató Tóth József
magyar cím Az élelmiszer termelés és fogyasztás innovációs alkalmazkodása
Angol cím Innovation resilience in food production and consumption
magyar kulcsszavak élelmiszer, dinamikus képességek, fogyasztói fizetési hajlandóság, érték létrehozás- és megosztás
angol kulcsszavak food, dynamic capabilities, consumer willingness to pay, value creation and appropriation
megadott besorolás
Közgazdaságtudomány (Bölcsészet- és Társadalomtudományok)100 %
Ortelius tudományág: Agrárgazdaságtan
zsűri Gazdaság
Kutatóhely GTK / Agrárközgazdaságtani és Vidékfejlesztési Tanszék (Budapesti Corvinus Egyetem)
résztvevők Balogh Jeremiás Máté
Török Áron
projekt kezdete 2016-11-01
projekt vége 2020-10-31
aktuális összeg (MFt) 15.963
FTE (kutatóév egyenérték) 2.75
állapot aktív projekt





 

Projekt eseményei

 
2017-10-04 12:06:17
Résztvevők változása




vissza »