Az élelmiszer minőségi rendszerek és rövid élelmiszer ellátási láncok gazdasági és társadalmi hatásai Magyarországon  részletek

súgó  nyomtatás 
vissza »

 

Projekt adatai

 
azonosító
124800
típus FK
Vezető kutató Török Áron
magyar cím Az élelmiszer minőségi rendszerek és rövid élelmiszer ellátási láncok gazdasági és társadalmi hatásai Magyarországon
Angol cím Economical and Social Impacts of Food Quality Schemes and Short Food Supply Chains in Hungary
magyar kulcsszavak élelmiszer minőségi rendszerek, rövid élelmiszer ellátási láncok, földrajzi árujelzők
angol kulcsszavak food quality schemes, short food supply chains, geographical indications
megadott besorolás
Közgazdaságtudomány (Bölcsészet- és Társadalomtudományok Kollégiuma)100 %
Ortelius tudományág: Agrárgazdaságtan
zsűri Gazdaság
Kutatóhely Vállalkozásfejlesztési Intézet (Budapesti Corvinus Egyetem)
résztvevők Maró Zalán
projekt kezdete 2017-09-01
projekt vége 2021-08-31
aktuális összeg (MFt) 9.909
FTE (kutatóév egyenérték) 1.37
állapot aktív projekt





 

Projekt eseményei

 
2020-02-12 13:34:24
Kutatóhely váltás
A kutatás helye megváltozott. Korábbi kutatóhely: _GTK / Agrárközgazdaságtani és Vidékfejlesztési Tanszék (Budapesti Corvinus Egyetem), Új kutatóhely: Vállalkozásfejlesztési Intézet (Budapesti Corvinus Egyetem).
2020-01-21 16:15:28
Résztvevők változása




vissza »