A helyi élelmiszerek költségei és hasznai  részletek

súgó  nyomtatás 
vissza »

 

Projekt adatai

 
azonosító
130485
típus KH
Vezető kutató Fertő Imre
magyar cím A helyi élelmiszerek költségei és hasznai
Angol cím The costs and benefits of local foods
magyar kulcsszavak helyi élelmiszer, fogyasztói kereslet, karbon lábnyom
angol kulcsszavak local food, consumer demand, carbon footprint
megadott besorolás
Gazdálkodástudomány (Bölcsészet- és Társadalomtudományok)100 %
zsűri Gazdaság
Kutatóhely Közgazdaság-tudományi Intézet (MTA Közgazdaság- és Regionális Tudományi Kutatóközpont)
résztvevők Benedek Zsófia
Szente Viktória
projekt kezdete 2018-12-01
projekt vége 2020-11-30
aktuális összeg (MFt) 18.994
FTE (kutatóév egyenérték) 2.00
állapot aktív projekt




vissza »