Konzorcium, társ p.: Baktériumos hervadással szemben ellenálló burgonya előállítása fogékonysági gének mutációjával  részletek

súgó  nyomtatás 
vissza »

 

Projekt adatai

 
azonosító
132967
típus K
Vezető kutató Bánfalvi Zsófia
magyar cím Konzorcium, társ p.: Baktériumos hervadással szemben ellenálló burgonya előállítása fogékonysági gének mutációjával
Angol cím Consortional assoc.: Exploring disease susceptibility genes to produce bacterium wilt-resistant potato
magyar kulcsszavak burgonya, Ralstonia, célzott mutáció, CRISPR/Cas9, transzkriptómika
angol kulcsszavak potato, Ralstonia, targeted mutation, CRISPR/Cas9, transcriptomics
megadott besorolás
Növényi biotechnológia (Komplex Környezettudományi Kollégium)80 %
Növénykórtan, molekuláris növénykórtan (Komplex Környezettudományi Kollégium)10 %
Növénynemesítés (Komplex Környezettudományi Kollégium)10 %
zsűri Növénytermesztés, állattenyésztés
Kutatóhely Genetika és Biotechnológia Intézet (MATE) (Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem)
résztvevők Karsai-Rektenwald Flóra
Odgerel Khongorzul
Villányi Vanda
projekt kezdete 2019-12-01
projekt vége 2023-11-30
aktuális összeg (MFt) 15.509
FTE (kutatóév egyenérték) 3.81
állapot aktív projekt





 

Projekt eseményei

 
2022-01-11 12:54:13
Résztvevők változása
2021-04-26 17:55:02
Résztvevők változása




vissza »