Élelmiszeralkotók biológiai hozzáférhetőségének vizsgálata in vitro emésztésszimulációs modellben  részletek

súgó  nyomtatás 
vissza »

 

Projekt adatai

 
azonosító
135294
típus K
Vezető kutató Abrankó László
magyar cím Élelmiszeralkotók biológiai hozzáférhetőségének vizsgálata in vitro emésztésszimulációs modellben
Angol cím In vitro investigation of the bioaccessibility of food components in digestion simulation model
magyar kulcsszavak biológiai hozzáférhetőség, emésztési modell, nutriensek, bioaktív alkotók
angol kulcsszavak bioaccessibility, digestion model, nutrients, bioactive compounds
megadott besorolás
Biokémia és élelmiszerkémia (Műszaki és Természettudományok Kollégiuma)50 %
Ortelius tudományág: Élelmiszerminőség
Analitikai kémia (Műszaki és Természettudományok Kollégiuma)50 %
Ortelius tudományág: Műszeres analitika
zsűri Kémia 2
Kutatóhely Élelmiszerminőségi, -biztonsági és Táplálkozástudományi Intézet (Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem)
résztvevők Benes Eszter Luca
Mednyánszky Zsuzsa
Tormási Judit
projekt kezdete 2020-09-01
projekt vége 2024-08-31
aktuális összeg (MFt) 46.312
FTE (kutatóév egyenérték) 2.00
állapot aktív projekt





 

Projekt eseményei

 
2024-01-08 15:15:55
Résztvevők változása




vissza »