Kezdőlap »
Projektek »
Publikációk »
Ortelius »
Súgó »
Élelmiszeralkotók biológiai hozzáférhetőségének vizsgálata in vitro emésztésszimulációs modellben
súgó
nyomtatás
Ezen az oldalon az NKFI Elektronikus Pályázatkezelő Rendszerében nyilvánosságra hozott projektjeit tekintheti meg.
vissza »
Projekt adatai
azonosító
135294
típus
K
Vezető kutató
Abrankó László
magyar cím
Élelmiszeralkotók biológiai hozzáférhetőségének vizsgálata in vitro emésztésszimulációs modellben
Angol cím
In vitro investigation of the bioaccessibility of food components in digestion simulation model
magyar kulcsszavak
biológiai hozzáférhetőség, emésztési modell, nutriensek, bioaktív alkotók
angol kulcsszavak
bioaccessibility, digestion model, nutrients, bioactive compounds
megadott besorolás
Biokémia és élelmiszerkémia (Műszaki és Természettudományok Kollégiuma)
50 %
Ortelius tudományág:
Élelmiszerminőség
Analitikai kémia (Műszaki és Természettudományok Kollégiuma)
50 %
Ortelius tudományág:
Műszeres analitika
zsűri
Kémia 2
Kutatóhely
Élelmiszerminőségi, -biztonsági és Táplálkozástudományi Intézet (Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem)
résztvevők
Benes Eszter Luca
Mednyánszky Zsuzsa
Tormási Judit
projekt kezdete
2020-09-01
projekt vége
2024-08-31
aktuális összeg (MFt)
46.312
FTE (kutatóév egyenérték)
2.00
állapot
aktív projekt
Projekt eseményei
2024-01-08 15:15:55
Résztvevők változása
vissza »
PUBv2.02 - Minden jog fenntartva ©, Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal
Adatbiztonság
»
Jogi feltételek
»
Oldaltérkép
»
Impresszum
»
Kapcsolat
»