Virágpor pellet aromakerék kifejlesztése, táplálkozás-biológiai profilozása és élelmiszer-biztonsági kockázatbecslése  részletek

súgó  nyomtatás 
vissza »

 

Projekt adatai

 
azonosító
135700
típus FK
Vezető kutató Sipos László
magyar cím Virágpor pellet aromakerék kifejlesztése, táplálkozás-biológiai profilozása és élelmiszer-biztonsági kockázatbecslése
Angol cím Development of pollen pellet’s flavour wheel, nutritional biological profiling and food safety risk assessment
magyar kulcsszavak virágpor pellet, aroma, tápanyag összetétel, nehézfémek, peszticidek, kockázatbecslés
angol kulcsszavak pollen pellet, aroma, nutritional composition, heavy metals, pesticides, risk assesment
megadott besorolás
Biokémia és élelmiszerkémia (Műszaki és Természettudományok Kollégiuma)65 %
Ortelius tudományág: Élelmiszerminőség
Élelmiszerbiztonság (Komplex Környezettudományi Kollégium)35 %
zsűri Kémia 2
Kutatóhely Árukezelési és Érzékszervi Minősítési Tanszék (Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem)
résztvevők Csóka Mariann
Marczika Andrásné dr. Sörös Csilla
projekt kezdete 2020-09-01
projekt vége 2024-08-31
aktuális összeg (MFt) 39.960
FTE (kutatóév egyenérték) 6.40
állapot aktív projekt




vissza »