Fenntartható gyermekétkeztetés - Élelmiszer hulladékok mennyiségének csökkentése és az újrahasznosítás lehetőségeinek feltárása  részletek

súgó  nyomtatás 
vissza »

 

Projekt adatai

 
azonosító
142198
típus PD
Vezető kutató Tóth András József
magyar cím Fenntartható gyermekétkeztetés - Élelmiszer hulladékok mennyiségének csökkentése és az újrahasznosítás lehetőségeinek feltárása
Angol cím Sustainable school catering - Reduction of school food waste and modelling the reuse of unserved food
magyar kulcsszavak hulladék menedzsment, élelmiszer-hulladék, élelmiszer újra hasznosítás, közétkeztetés
angol kulcsszavak waste management, food waste, food reuse, contract catering
megadott besorolás
Gazdálkodástudomány (Bölcsészet- és Társadalomtudományok Kollégiuma)40 %
Közgazdaságtudomány (Bölcsészet- és Társadalomtudományok Kollégiuma)30 %
Élelmiszerbiztonság (Komplex Környezettudományi Kollégium)30 %
zsűri Gazdaság
Kutatóhely InDeRe Élelmezéskutató és Innovációs Intézet Nonprofit Kft.
projekt kezdete 2022-10-01
projekt vége 2025-09-30
aktuális összeg (MFt) 28.131
FTE (kutatóév egyenérték) 1.50
állapot aktív projekt




vissza »