Antibiotikum rezisztencia gének megoszlása magyar és szlovén eredetű húsmintákban  részletek

súgó  nyomtatás 
vissza »

 

Projekt adatai

 
azonosító
143792
típus SNN
Vezető kutató Nagy Ágnes
magyar cím Antibiotikum rezisztencia gének megoszlása magyar és szlovén eredetű húsmintákban
Angol cím Abundance and diversity of antimicrobial resistance genes in meat originating from Hungary and Slovenia
magyar kulcsszavak Antibiotikum rezisztencia, élelmiszer higénia, élelmiszer mikrobiológia
angol kulcsszavak Antibiotic resistance, food hygiene, food microbiology
megadott besorolás
Élelmiszerbiztonság (Komplex Környezettudományi Kollégium)60 %
Biodiverzitás, természetvédelmi biológia és genetika, inváziós biológia (Komplex Környezettudományi Kollégium)20 %
Biokémia és élelmiszerkémia (Műszaki és Természettudományok Kollégiuma)20 %
zsűri Növénytermesztés, állattenyésztés
Kutatóhely Élelmiszertudományi Tanszék (Széchenyi István Egyetem)
résztvevők Greff Babett
Nagy Ágnes
Posgay Miklós Marcel
Tóthpál Adrienn
projekt kezdete 2023-01-01
projekt vége 2025-12-31
aktuális összeg (MFt) 36.000
FTE (kutatóév egyenérték) 2.47
állapot aktív projekt





 

Projekt eseményei

 
2023-08-15 15:08:07
Vezető kutató váltás
Régi vezető kutató: Tóthpál Adrienn
Új vezető kutató: Nagy Ágnes

A vezető kutató váltás indoka: A vezető kutató munkaviszonya megszűnt az intézménynél.




vissza »