Natural products as potential agents against microbial infections and antimicrobial resistance  Page description

Help  Print 
Back »

 

Details of project

 
Identifier
135845
Type K
Principal investigator Hohmann, Judit
Title in Hungarian Természetes vegyületek mint potenciális hatóanyagok a mikrobiális fertőzések és antimikrobiális rezisztencia ellen
Title in English Natural products as potential agents against microbial infections and antimicrobial resistance
Keywords in Hungarian növényi hatóanyag izolálás, kromatográfia, szerkezetvizsgálat, antimikrobiális vizsgálatok, anti-MDR hatás
Keywords in English natural product izolation, chromatography, structure determination, antimicrobial investigations, anti-MDR
Discipline
Organic, Biomolecular, and Pharmaceutical Chemistry (Council of Physical Sciences)60 %
Ortelius classification: Pharmaceutical chemistry
Structural Determination Methods (Council of Physical Sciences)20 %
Biological Applications of Chemistry (Council of Physical Sciences)20 %
Panel Chemistry 2
Department or equivalent Institute of Pharmacognosy (University of Szeged)
Participants Csiszárné Makra, Erzsébet
Csupor, Dezső
Dávid, Csilla Zsuzsanna
Endrész, Valéria
Hajdú, Zsuzsanna
Ilisz, István
Kincses, Annamária
Rédei, Dóra
Saidu, Muhammad Bello
Schelz, Zsuzsanna
Vasas, Andrea
Veres, Katalin
Vidács, Lívia
Yazdani, Morteza
Starting date 2020-09-01
Closing date 2024-08-31
Funding (in million HUF) 48.000
FTE (full time equivalent) 20.97
state running project





 

Events of the project

 
2023-11-07 16:49:52
Résztvevők változása




Back »