Új érzékszervi módszerek fejlesztése élelmiszertudmányi problémák megoldására  részletek

súgó  nyomtatás 
vissza »

 

Projekt adatai

 
azonosító
137577
típus FK
Vezető kutató Gere Attila
magyar cím Új érzékszervi módszerek fejlesztése élelmiszertudmányi problémák megoldására
Angol cím Development of novel sensory methods for solving food science problems
magyar kulcsszavak élelmiszer, illékony komponensek, szenzometria, szemkamera, virtuális valóság, érzelem elemzés
angol kulcsszavak food, voltile compounds, sensometrics, eye-tracking, virtual reality, emotion analysis
megadott besorolás
Agrárműszaki tudományok (Komplex Környezettudományi Kollégium)80 %
Ortelius tudományág: Élelmiszertermékek
Biokémia és élelmiszerkémia (Műszaki és Természettudományok Kollégiuma)20 %
Ortelius tudományág: Élelmiszerminőség
zsűri Komplex agrártudomány
Kutatóhely Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet (MATE) (Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem)
résztvevők Geréné Radványi Dalma
Kókai Zoltán
projekt kezdete 2021-09-01
projekt vége 2025-08-31
aktuális összeg (MFt) 39.875
FTE (kutatóév egyenérték) 8.60
állapot aktív projekt





 

Projekt eseményei

 
2021-02-05 13:15:36
Kutatóhely váltás
A kutatás helye megváltozott. Korábbi kutatóhely: Árukezelési és Érzékszervi Minősítési Tanszék (Szent István Egyetem), Új kutatóhely: Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet (MATE) (Szent István Egyetem).




vissza »